Lídl postavičky Stikeez - futbal, výmena
Kto má na výmenu postavičky z LIDLa?
Nám chýbajú: Northern Ireland, Poland, Belgium, Switzerland, Wales, Iceland, Albania, Russia, Italy a Cech republic.
Na výmenu máme: 3x Slovakia, 2x France, Portugal, Ukraine a Germany
Baby nutne kupim vymenim alebo hocico, 🙂 🙂 malemu chyba uz len ten a neskutocne po nom tuzi dakujem 🙂
Baby nutne kupim vymenim POHAR, emoticon emoticon malemu chyba uz len ten a neskutocne po nom tuzi dakujem emoticon
Ponúkam na predaj stikeezy:Rakúsko,Slovensko a Taliansko po 0.30€ 🙂
Ahojte, zhanam pre drobca Poland, Cup, Belgium, Switzerland, Iceland, Ukraine, Czech Republic. Nema niekto zaujem darovat za postovne? Dakujem.
Mame posledne Belgicko a chyba nam Svajciarsko...
zháňam slovensko a turecko, máme maďara ak by náhoou niekto
@bobajz Ahoj, mala by som Polsko a Rakusko a potrebovala by som Nemecko, Chorvatsko a Slovensko. Dalo by sa na vymenu . Dakujem
ahojte,prosím nemá niekto na predaj kufrík?
Ahojte, kúpim Česko a Portugalsko.
ahojte..potrebovali by sme Rusko,Rumunsko a Chorvatsko....
mam Spain,Icelland,Italy,Czech,Ukraine,Sweden,France,Poland,Belgium,Austria,England,Svajciarsko,
Madarsko,Severne Irsko,Turecko,Portugalsko
Najlepsie v BA...
najde sa niekto z trnavy?Malemu chyba polsko,svajciarsko,spain,belgicko,wales,iceland a ukrajina....nam zostalo notherm ireland a ireland.
Ahojte !
POTREBUJEME : 2 ks Maďarsko, Albánsko, Francúzsko, Rusko a Švajčiarsko.
NA VÝMENU MÁME : Slovensko, Švédsko, 2 ks Poľsko, Turecko, 3 ks Sever.Írsko, 2 ks Portugalsko a Wales
Prosim ma niekto Svedsko? Mam na vymenu Rusko,Ukrajina,Rumunsko,Northen Ireland a Portugalsko. Najlepsie z Ba.
Stikeez. Baby nema nekdo na vymenu. Chybaju nam Severne Irsko, Spanielsko, Poslko, Rumunsko, Pohar, Belgicko, Wales, Albansko, Svedsko a Portugalsko. Na vymenu mame len Nemca. Budem vdacna za ktorekolvek. Dakujem
@stropkovcanka vymením albánsko, francúzsko a maďarsko za slováka 😉 pošli mi ip a dohodneme sa.

@sandyka92
Mám 🙂
Poprosím IP 🙂