Lídl postavičky Stikeez - futbal, výmena
Kto má na výmenu postavičky z LIDLa?
Nám chýbajú: Northern Ireland, Poland, Belgium, Switzerland, Wales, Iceland, Albania, Russia, Italy a Cech republic.
Na výmenu máme: 3x Slovakia, 2x France, Portugal, Ukraine a Germany
@rainbow1313 Kupim futbalovu postavicku 1ks stickeez c.1 severne irsko
kolko to bude stat aj s postovnym?
@aalexis007 este máme záujem. Uz chýba len tento posledný. Môžeme ho vymeniť len za Rakúsko alebo kúpiť.
POTREBUJEME - spain, poland, slovakia, turkey, wales a italy. Kúpim alebo vymením. Na výmenu máme - pohár, Ukraine 2x, Portugal, Iceland, Albania, Czech Republic a Russia. Kúpim / vymením / predám.
Oprava, namiesto Slovakia potrebujeme Germany.
Mam na vymenu Polsko a potrebujem Francuzsko a Rumunsko
@rainbow1313 ahoj...kolko xces za ten album...mala by som zaujem....vdaka..Lucia
hladam francuzsko, taliansko, albansko, wales
na vymenu svajciarsko, belgicko, anglicko
najlepsie viac kusov 🙂
Ahojte mám ešte tri postavičky stikeez : Rakúsko,Slovensko a Taliansko....ak má niekto záujem darujem ich za poštovné 😎
ahoj vsetkym...najde sa tu niekto kto je ochotny predat album za menej ako 6 eur??za taku cenu ich ponuka rainbow1313....myslim si ze to je az moc,ked v obchode bol ani nie za polovicu..a my potrebujeme este jeden....dakujem za vsetky ponuky...
@leoteo presne to sa aj ja pytam 🙂 ciste zdieranie od
@rainbow1313 ..vsak za chvilu bude dalsia sutaz 🙂
@adrianna23 tak ono sa niekto nehanbi zarabat a okradat deticky,kedze je to hra pre deti....my to zbierame az dvojmo,nepodarilo sa nam nazbierat pre oboch....ale podla toho ako to kazdy den aktualizuje",asi jej to ide velmi na odbyt"....
@monicka499 ahoj mate aj Španielsko ?
@bucco pošlem vám ho za 1€, my už máme všetky.
Kupim Francuzsko a Island
@mazliceklienka mám Island a Anglicko, ak by bol záujem
@alena329 u nas lopta kufrik uz davno nebola, tak pochybujem ze kupis 😉 ak by bola tak sa tiez hlasim, dakujem 😉
@adrianna23 ok budem rada ak vám môžem pomôcť 😎
Mam na vymenu: Portugalsko, Albansko, Ukrajina. Zhanam: Spanielsko, Anglicko, Rumunsko, Chorvatsko 2x, Belgicko 2x, Madarsko, Turecko, Irsko, Rusko, Taliansko, Cesko
mám na predaj Taliansko Španielsko Turecko Švajčiarsko

Kupim futbalovu postavicku 1ks stickeez c.1 severne irsko
pre svojho syna, ktoremu chyba tato posledna
dakujem