Lídl postavičky Stikeez - futbal, výmena
Kto má na výmenu postavičky z LIDLa?
Nám chýbajú: Northern Ireland, Poland, Belgium, Switzerland, Wales, Iceland, Albania, Russia, Italy a Cech republic.
Na výmenu máme: 3x Slovakia, 2x France, Portugal, Ukraine a Germany
@rainbow1313 za kolko mate prosím celu sadu dajte mi prosím vedieť cez IP Dakujem
Ahojte. Chýba nám Španielsko, na výmenu máme: Nemecko, 3x Turecko, Wales a Portugalsko.
Dobry den kto ma na vymenu russia a 2x france dajte vediet co potrebujete pozriem a dam vediet.
@sandrasamantha Dobrý den mamRussia a potrebujem pohar
Ahojte:potrebujem uz iba Turecko a Rumunsko pre susedu a Madarsko pre nas.
Mame rusko, albansko,nemecko,portugalsko a northen ireland. Pls iba BA osobne
@zuzanocka79 ahoj, nepredala by si mi prosim ta turecko, wales a portugalsko?
@rainbow1313 ahoj kupim 2,14,16, 17,19 a 23. Dohodneme sa?
@raa2 je mi luto, ale portugalsko a wales som uz vymenila za posledne chybajuce spanielsko. Ostalo mi uz len Nemecko a 3x turecko.
@zuzanocka79 nevadi, ja uz som zvysne kupila od rainbow1313
Super, ze to tu existuje
Ahojky, ponúkam na výmenu: Switzerland,Iceland,Albania. Potrebujem: Spain,Romania,Italy 😉
Na vymenu poland,iceland,cesko a potrebujeme irsko,madarsko,rusko
Na výmenu Anglicko, Švajčiarsko, Švédsko, Turecko, Česko
Potrebujeme Rumunsko, Island, Írsko, Portugalsko, Taliansko
Mame navyse Spanielsko, Polsko, Cesko, Turecko, Albansko, pohar, Svedsko, Rusko, Nemecko, Svajciarsko, Irsko, Madarsko a Severne Irsko a chyba nam Chorvatsko, Francuzsko, Rumunsko, Belgicko a Wales.
@karinuska22 ahoj, vymenim chorvata, francuza za sveda a poliaka, moze byt?
@karinuska22 mame Wales Rumusko ,Belgicko potrebujeme už iba posledne Pohar.Môžte si Vy vybrať.Boli by sme velmi radi tomu poharu
@karinuska22 mame Wales Rumusko ,Belgicko Chorvacko potrebujeme už iba posledne Pohar.Boli by sme velmi radi tomu poharu a suseda by potrebovala Švedsko Švajčiarsko Island ak suhlasite mohli sme to vymeniť naraz
Ten 1.prispevok odo mňa k Vas si prosim nevšimajte
@domima ok, dohodnute

@ela13 Ahoj, mala by som záujem o rusko. na výmenu môžem ponúknuť chorvátsko, slovensko. som z BA