Logico Primo & Piccolo
Túto tému zakladám za účelom vzájomne si pomôcť, ale aj poradiť. Môžeme si medzi sebou kartičky povymieňať, farebne pofotiť a preposielať. Poprosím mamičky, ktorých detičky to veľmi baví a chceli by si rozšíriť svoju zbierku, nech sa ozvú. Napíšte, ktoré sady máte a o ktoré by ste mali záujem.
Chcela by som sa opytat, ci nema niekto oskenovane Piccolo, mame doma zatial len Oko a ruka.Nema niekto zaujem o vymenu?
Ahojte ... uz vlani (vianoce) som nad tymto uvaxovala no vybrali sme citanie s interakticnym perom ... ale tento rok uz musim toto ... 👍 velmi sa mi to paci a mam 2 zabky ktore sa budu urcite tesit lebo to vyzera byt supeeer ...
Dobrý deň, neponúka prosím niekto na predaj Logico Primo, alebo Logico Piccolo za rozumnú cenu? Dakujem
Ahojte mamičky, zháňam PRIMO - Krížom krážom, Piccolo - Vybrané slová, Sčítaj a odčítaj do 100 1časť, na výmenu (nie zámenu) ponúkam naskenované alebo moje vytlačené Primo alebo Piccolo. Mám ich veľa skoro všetky a nechce sa mi to vypisovať.
Ahojte, chcela by som sa zapojiť do výmeny. Môžem ponúknuť Primo. Chcela by som Vás poprosiť o Piccolo. Ďakujem
Dievcata zvazujem kupit piccolo pre buduceho prvaka co odporucate pripade viete dat viac info ako to funguje?
Ahojte dievčatá mala by som záujem o nákup nejakých sád do Logico Primo to je jedno aké všetko nás poteší okrem Hry na koncentráciu tie jediné máme 🤦🙊 Ďakujem
Ahojte, kupim ramik logico primo plus karty od 4. rokov 🙂 Ma niekto na predaj? dakujeeeem
Ahojte, nema niekto zaujem o vymenu scanov karticiek Logico primo. Mam k dispozicii 1. pocitaj a porovnavaj 2. Hry na koncentraciu 3. Zijeme zdravo (chyba jedna karticka).

@loupetka ahoj, tu je naskenované aj primo aj picolo https://drive.google.com/drive/folders/0B7PP-iK...