Magnetky puzzle Kostíci
Ak zbierate magnetky - puzzle z jogurtov Kostíci, tu si môžete vymieňať medzi sebou chýbajúce.
@miskaska dobry den, mate este magnetky? vdaka
Dobry den zhanam cisla 1,3,5,12,17,19,23,24 ludske telo
Dobrý deň mám záujem o Danone ľudské telo číslo 17 prosím vás ak máte tak si aj kúpim napíšte mi na môj email maria.mikosova@gmail.com vopred vám veľmi pekne ďakujem.
@nickyva dobrý deň prosím vás máte ešte na predaj magnetu kostici ľudské telo ruka- malíček, palec atď. Mám záujem prosím čas napíšte na môj email maria.mikosova@gmail.com ale poslať poštou toto je mája adresa Maria Mikosova, Vlčie hrdlo 57, 821 07 Bratislava. Vopred veľmi pekne ďakujem
@jeanettka dobrý deň prosím vás máte magnetu ľudské telo č. 17 palec, malíček atď. Mám záujem prosím napíšte mi na email maria.mikosova@gmail.com vopred veľmi pekne ďakujem.
@nickyva dobrý deň prosím vás máte magnetu ľudské telo č 17 ruka- palec, malíček atď. Mám záujem prosím vás napíšte mi na email maria.mikosova@gmail.com alebo pošlite na moju adresu Maria Mikosova, Vlcie hrdlo 57, 821 07 Bratislava samozrejme že zaplatím za ňu vopred veľmi pekne ďakujem.

@soonka uz nie, jedna mamicka pred vami mi pisala IP skor.