Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
potrebujem radu. Dala som si pod latku noviny, aby mi farba nepresiakla na druhu stranu a ten papier s ami tam prilepil, neda sa to odlepit... ako ho dam prec?
@macickarebeka ja si noviny nedavam lebo aj tie mozu pretiect, pripadne sa prilepit. BUd karton alebo nieco ine
@michalag na druhu stranu mi nepretieklo... ale ako to odtial dostanem? nabuduce dam teda ten karton,
@macickarebeka mne sa tiež raz nejaký nalepil a vypral sa až v práčke 😀
@macickarebeka ale aj ten sa prilepi, ale ide lepsie dole, len musis opatrne
Prosím o radu. Ako sa pracuje s 3D farbami? Normálne namaľovať štetcom, a potom čo?
@janelillith prosím ťa, mám otázočku ohladom tých nažehlovacích folii...pišu tu baby že to používaju ako záplatu alebo také niečo, to sa nažehlí len na dierku a to tam tak drží? ty to máš aj v albumíku tie folie 🙂 dosť by ma to zaujímalo 🙂
@lubkamar ano...mam v albume rifle dvoje...kde to islo ako zaplata.... take srdiecko a lebka MH..... tam bola normalne diera...a potom mam take tricka s motylikmi.... to uz je ako okrasa 🙂 je to super vecicka, lebo si mozes vystrihnut co chces a navyse tie trblietave folie sa daju aj pomalovat, takze mozes spravit uzasne dielo 🙂 bud ako zaplatu alebo aplikaciu 🙂
@michalag biela oranzova ruzova
@janelillith aj ruzova?ale tej asi malicko ze? to by ma ani nenapadlo 😅
@michalag malinko oranzovej aj svetloruzovej... po stipke pridavaj 🙂
@janelillith super vďaka za infošku...vyskúšam 😀

@michalag font sa vola Waltograph... hod do guuuuglu a urcite ti najde nieco 🙂