icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

beatricer
10. dec 2013

@monstos a @xlea ďakujem vám

berenka001
10. dec 2013

Máte nádhernú prácu ja sa mám ešte čo učit veru ..

karpinka
13. dec 2013

niečo z predvianočného 🙂

karpinka
13. dec 2013
karpinka
13. dec 2013

ešte niečo pod stromček, také jednoduché 🙂

nail
13. dec 2013

Babenky ktore pouzivate pera na textil. odkial objednavate? ja som vzdy z animasu ale chcela by som vediet ci aj niekde daju objednat

henikap
15. dec 2013

niečo z mojich malieb, a ak by ste chceli vidieť viac , napíšte mi a rada vám napíšem kde môžete vidieť viac 🙂

karpinka
18. dec 2013

ešte na poslednú chvíľu na Vianoce 🙂

yanka86
21. dec 2013

Lietadla.detaily v albume.dlhaaa robotka

janelillith
22. dec 2013

@yanka86 Janulik si uzasna !!!!!!

yanka86
22. dec 2013

@janelillith dakujem dakujeeeem moja,si zlatusik.pozdravujeme

sashie
22. dec 2013

baby, prosím Vás, poraďte mi ako mám preniesť na čierne tričko obrázok. nebude to vidieť, ak to urobím cez baliaci papier, chcem dcére spraviť monsterku, a netrúfam si to robiť len tak od ruky priamo na tričko.
Ďakujem.

sashie
22. dec 2013

toto boli moje prvé výtvory ešte na jar. sľúbila som ich sem dať pred pol rokom. 😀

idris
26. dec 2013

Babule ja sa už neviem dočkať kedy mi prídu farby ešte musím doobjednať bielu a kontúru a idem na to, doma máme kopec zničených vecí tak sa budem môcť realizovať 😵 😵 😵

idris
26. dec 2013

Ešte som sa chcela spýtať máte skúsenosť so značkou Tulip Fabric ??

xlea
3. jan 2014

@idris tulipy nie su zle, ale za tu cenu kupis aj lepsie a vacsie 🙂

ada21
5. jan 2014

Caute baby, chodila som sem pozerat ako krasne vsetky maluje a po case som si kupila aj ja farby a je to uzasny relax 🙂
chcem sa Vas spytat ci mozem zmiesat dokopy dve rozvne farby teda nerchau a marabu (ked dam nerchau bielu a marabu nejaku inu), je to jedno, nespravi to nic? mam farby nerchau, ale chcem si kupit nejake marabu lebo maju tie gliter farby.

xlea
6. jan 2014

@ada21 mozes miesat smelo medzi sebou 🙂

kuniku
6. jan 2014

Chcem sa opytat kde to kupujete?je to drahe?a da sa aj nejake sablony k tomu kupit?dakujem

janula18
6. jan 2014

chcem sa opýtať, či po namalovaní to treba nejak prežehliť alebo niečo s tým spraviť aby sa farba dobre držala. Alebo ked sa to namaluje je to už vlastne hotové a stačí len oprať. Dik

xlea
6. jan 2014

@janula18 farby - az na par vynimiek /americke So soft/ musis fixovat zazehlenim... z opacnej strany 3-5 minut... podla druhu farby... alebo cez peciaci papier...
@kuniku kupovat sa daju aj farby aj sablony ... staci si nastudovat tuto par stran a zistis co a kde a za kolko ... pre predstavu kludne nakukni www.farby-textil.eu

ada21
7. jan 2014

Dakujem 🙂

yanka86
7. jan 2014

nic nepoviem..len uff:DD

xlea
8. jan 2014

@yanka86 to uff si viem zivo predstavit :DD ale paradne si to namalovala, ako vzdy

eja12
9. jan 2014

Tiež rada maľujem na textil 🙂 . Ak môžem poradiť kočkám z Prievidze, tak na Svätoplukovej ulici je taký kreatívny obchodík, kde si tieto farby kusové a aj sady môžete kúpiť za výborné ceny 🙂.
Majú aj internetovú stránku http://www.norart.sk/norart/eshop/16-1-Akcia a momentálne je výhodnejšie si ich od nich objednať cez ňu, a prísť si to prevziať do predajne, ako to kupovať priamo v predajni, lebo Akciu majú len na stránke ☹ Ale kto o tom vie tak ušetrí a nemusíte platiť poštovné 😉

zuzu100
10. jan 2014

Ahojte....kde kupim transferovu ceruzku na tmavy textil???? Potrebuejm rýchlo, chcem urobit darcek na narodeniny....

silvy
10. jan 2014

@eja12 ahoj, a kde presne je ten obchodik? dakujem 🙂

cassidy
14. jan 2014

prve novorocne jednohubky🙂

xlea
15. jan 2014

@zuzu100 transferova ceruzka na tmavy textil nie je k dostaniu na SK, teda aspon som nikde nenasla...