Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Máte nádhernú prácu ja sa mám ešte čo učit veru ..
niečo z predvianočného 🙂
Babenky ktore pouzivate pera na textil. odkial objednavate? ja som vzdy z animasu ale chcela by som vediet ci aj niekde daju objednat
@yanka86 Janulik si uzasna !!!!!!
@janelillith dakujem dakujeeeem moja,si zlatusik.pozdravujeme
baby, prosím Vás, poraďte mi ako mám preniesť na čierne tričko obrázok. nebude to vidieť, ak to urobím cez baliaci papier, chcem dcére spraviť monsterku, a netrúfam si to robiť len tak od ruky priamo na tričko.
Ďakujem.
Babule ja sa už neviem dočkať kedy mi prídu farby ešte musím doobjednať bielu a kontúru a idem na to, doma máme kopec zničených vecí tak sa budem môcť realizovať 😵 😵 😵
Ešte som sa chcela spýtať máte skúsenosť so značkou Tulip Fabric ??
Caute baby, chodila som sem pozerat ako krasne vsetky maluje a po case som si kupila aj ja farby a je to uzasny relax 🙂
chcem sa Vas spytat ci mozem zmiesat dokopy dve rozvne farby teda nerchau a marabu (ked dam nerchau bielu a marabu nejaku inu), je to jedno, nespravi to nic? mam farby nerchau, ale chcem si kupit nejake marabu lebo maju tie gliter farby.
Chcem sa opytat kde to kupujete?je to drahe?a da sa aj nejake sablony k tomu kupit?dakujem
chcem sa opýtať, či po namalovaní to treba nejak prežehliť alebo niečo s tým spraviť aby sa farba dobre držala. Alebo ked sa to namaluje je to už vlastne hotové a stačí len oprať. Dik
@janula18 farby - az na par vynimiek /americke So soft/ musis fixovat zazehlenim... z opacnej strany 3-5 minut... podla druhu farby... alebo cez peciaci papier...
@kuniku kupovat sa daju aj farby aj sablony ... staci si nastudovat tuto par stran a zistis co a kde a za kolko ... pre predstavu kludne nakukni www.farby-textil.eu
Dakujem 🙂
Tiež rada maľujem na textil 🙂 . Ak môžem poradiť kočkám z Prievidze, tak na Svätoplukovej ulici je taký kreatívny obchodík, kde si tieto farby kusové a aj sady môžete kúpiť za výborné ceny 🙂.
Majú aj internetovú stránku http://www.norart.sk/norart/eshop/16-1-Akcia a momentálne je výhodnejšie si ich od nich objednať cez ňu, a prísť si to prevziať do predajne, ako to kupovať priamo v predajni, lebo Akciu majú len na stránke ☹ Ale kto o tom vie tak ušetrí a nemusíte platiť poštovné 😉
Ahojte....kde kupim transferovu ceruzku na tmavy textil???? Potrebuejm rýchlo, chcem urobit darcek na narodeniny....

@monstos a @xlea ďakujem vám