icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

farby
3. máj 2013
farby
3. máj 2013

Prvý krát na čiernu.

lussy23
3. máj 2013

@farby nádherné

lussy23
3. máj 2013

@falkonka mádherne

milagros13
4. máj 2013

na objednavku...ten tweety sa mi velmi paci asi ho namalujem aj malej...

farby
4. máj 2013

@lussy23 Dakujem vám.

lussy23
4. máj 2013

@milagros13 krásne

bambicka
6. máj 2013

po dlhom case som konecne namalovala aj nieco pre moju malu slecnu...take male rychlovky 🙂

cassidy
7. máj 2013

moja prva monsterka a musim povedat, ze som so sebou spokojna🙂 @janelillith co povies?;)

janelillith
7. máj 2013

@cassidy teeeeda moja....sklanam klobuk !!!! prekrasne....ciste linie.... musis byt pravom pysna, spokojna je malo 😀 fakt parada 😉 bez jedinej chybicky !!!! si robila kontury perom? lebo su perfektne !!!!

cassidy
7. máj 2013

@janelillith diki diki, sak som sa aj snazila, aby som sa ti priblizila🙂 vsetko je stetcom, malovane spickami stetiniek bez dychania 😀

janelillith
7. máj 2013

@cassidy 😉 😉 😉 tak potom sklanam aj 3 klobuky !!!! som na teba pysna !!! naozaj nadhera....musis namalovat aj dalsie 😉 😉 😉

karpinka
7. máj 2013

ahojte, tiež som sa nechala inšpirovať a je to ako závislosť, pomaľujem čo vidím, mám dve deti takže je čo maľovať a starší má v škole veľký úspech, tak pridám niečo aj ja... niektoré sú inšpirované už uverejnenými, maľujem voľnou rukou, bez šablon a predkreslenia, takže niektoré línie asi nebudú úplne rovné, ale hádam sa to zlepší. obzvlášť sa teším badičku pre malú so znakom slovana lebo ja som veľká faninka, tak bude aj malá 🙂 😀

lussy23
7. máj 2013

@bambicka krásnučké
@cassidy nádherné
@karpinka nádherné

miska22200
8. máj 2013

baby kde kupujete gelove pero na textil??? tam kde som objednavala stratila som stranku ☹

karpinka
8. máj 2013

no tak som sa nechala inšpirovať, našla som tu jeden výtvor čo sa mi páčil a spravila som niečo aj pre seba 😉 celkom fajn oživovať staré tričká, ale musia byť kvalitné, lebo staré nekvalitné sú sprané 😀

milagros13
8. máj 2013

@karpinka vies ako dobre padne ked sa niekto inspiruje odo mna..super

karpinka
8. máj 2013

@milagros13 veľmi sa mi to páčilo tak som to skúsila... 😀

karpinka
8. máj 2013

@milagros13 a zabudla som dodať, samozrejme sa to nevyrovná originálu 😎 ale snaha bola 😒

yanka86
9. máj 2013

@karpinka jeeej ja tam vidim mpj stvorlitok::D

karpinka
9. máj 2013

@yanka86 hej, ale ten som našla inde aj s textom, ale videla som ho aj tu, na toto sú tieto stránky dobré, človek sa tu inšpiruje 😀
a vidí ako to vizerá na tričku naozaj

yanka86
9. máj 2013

no ja som robila to co mas aj ty,a napis som si vymyslela,a tie 4listky dole som dala lebo som si frkla farbou dole pod obrazkom tak som to vlastne zamaskovala tym🙂ved ja sa tesim,ked sa niekto inspiruje,🙂a ja som uz par krat tak robila od inych🙂ale prace mas pekne velmi

farby
9. máj 2013

Monster pre Tomáška. 😀

farby
9. máj 2013

Aj pikachu je pre Tomáška. 😀

farby
9. máj 2013

A do tretice jeden zobík pre Tomáška. 😀

janelillith
9. máj 2013

@farby sikulka....krasne vsetko 🙂

lussy23
9. máj 2013

@farby krásne všetko!
@karpinka nádheraaaaaaaaa

karpinka
10. máj 2013

@yanka86 ďakujem 😀 , aj ty, ja len prezerám a prezerám, čo by sa mi páčilo, lebo niektoré obrázky nenájdem na internete a tu ich nájdem 😀

karpinka
10. máj 2013

@farby jej ten je super, ak nájdem vhodné tričko asi ho skúsim 😀 čím väčšia hlúposť, tým ma malý väčšiu radosť 😀