Moja hra na mobil pre deti staršie ako jeden rok
Ahojte, moja dvojročná dcérka má strašne rada kinderká, doma sa s nimi hráme, schovávame do nich hračky, zase otvárame,
a tiež rada pozerá na youtube videá s otváraním vajíčok s prekvapeniami, tak som pre ňu naprogramovala jednoduchú vajíčkovú hru na mobil resp. tablet. Nikdy predtým som takúto vec neprogramovala, ale na materskej treba raz za čas precvičiť mozgové bunky, no nie? 🙂
A keď už som to mala hotové a malú to baví, tak som si povedala, že to dám zdarma na Google Play. Tak ma potešíte, ak napíšete či aj Vaše detičky frčia na kinderkách tak ako moja a či by sa im takáto hra ľúbila.
Hra je zdarma a v hre nie sú žiadne nákupy v aplikácii ani reklamy ani nič podobné, čiže toto nie je reklama na nejaký produkt.
Hra je veľmi pekná, skutočne máš môj obdiv, ale ako pedagóg aj rodič som skalopevne presvedčená, že mobil a tobôž na hranie 1,2-ročnému dieťaťu do ruky absolútne nepatrí.
@belasy_motylik Ďakujem za názor. Zaujíma ma tento postoj čoby pedagóga, keď píšeš, že "tobôž" nie na hranie, z čoho akoby zaznieva, že je to najhoršie možné využitie mobilu pre dieťa. Ide o to, že už som to rozoberala aj so svojimi známymi, ktoré majú dieťatko v tomto veku a dávajú mu mobil alebo tablet na pozeranie videí (napríklad tie anglické videá ako wheels on the bus..., alebo fíha tralala a pod. ) alebo púšťajú telku a odmietajú hry. Mne sa naopak zdá, že hra je predsa len aktívna činnosť narozdiel od toho pozerania rozprávok a videí a že to dieťa sa pri hre musí sústrediť, rieši úlohy a cvičí si prstíky (u nás okrem tejto hry fičia aj skladačky a puzzle, také kde treba poskladť obrázok z kúskov a podobne). Tak by ma naozaj zaujímal názor detského pedagóga čo je horšie a čo lepšie. Ale v tom kontexte, že každý z nás niekedy potrebuje dieťa na chvíľu zabaviť (kypí mi polievka, čakáme v čakárni u doktora a pod. , veď to všetci poznáte 🙂 )

@t1nka ahoj, pozrela som si video a je to veľmi milá hra - si šikulka 😀