icon

Názory na krúžok Veselá veda pre deti

16. sep 2026

Ahojte navstevuje niekoho dieta tento kruzok? maju ich vo viacerých mestach. rozmyslam prihlasiť dceru aby vramci družiny mala niečo. Ak ano boli deti spokojene? dakujem

anonym_9e97a6
16. sep 2026

Bola som lektorkou, je to vyborny kruzok a deti su uzasne. Zabavia sa, naucia sa, zaexperimentuju. Vsetky pomocky su zdraviu nezavadne, napr. voda, papier, pravitko, balon, olej, ocot, pekarenske farbivo, prasok do peciva.... Kazda hodina je vynimocna. Skoda, ze hodiny su take kratke, ostali by aj dlhsie. Rozvija sa samostatna praca, myslenie, aj spolupraca starsich s mladsimi, zmysel pre poriadok. Deti sa spravaju ako v naozajstnom laboratoriu. Naberu navyky do buducna, rozvija sa u nich zvedavost aj potesenie. Odporucam

oblecenie99
16. sep 2026

Vďaka za tému, lebo akurát to riešim aj ja doma 🙂

anonym_77e833
16. sep 2026

U nás na škole celé zle, museli zrušiť celý krúžok nakoľko neboli rodičia spokojný, a učila mladá baba popri štúdiu čo nevedela s deťmi absolútne

oblecenie99
16. sep 2026

Môžem sa spýtať rovno a mesto, konkrétne Košice, či má niekto skúsenosť?

ullala
17. sep 2026

Moja chodila rok. Prvy pol rok bol v pohode a druhy pol rok sa uz nudila. Podla mna treba vyskusat.

lucy_ms
17. sep 2026

Naša dcéra je tretiačka a ide na veselú vedu už tretí rok. Majú výborného pána učiteľa.