Neskrotná prívetivosť pracovníčok v detských kútikoch
Ahojte neviem či ste si to všimli aj vy niektore ale v poslednej dobe sa tu rozmohol taky nešvar že niektore pracovničky detskych kutikov su až priliš privetive a pomylili si asi svoju pracu s niakym barom alebo neviem co a su az prilis privetive k zadanym oteckom deti všimla som si to už vo viacerych kutikoch v tn a predtym než tu začne niekto pisat aka musim byt ziarliva harpia tak vsimla som si to nielen k nasmu tatinovi ale aj k tatinom nasich kamaratov tiez mate podobnu skusenost?
Dýško dýško dýško
@anonym_autor ano ano, presne to je to, po čom túži každá mladá žaba - ženatý otecko, ktorý ak sa rozvedie, tak bude platiť výživné a bývať v podnájme 😀 😀 😀
Mimochodom, čo to znamená "príliš prívetivé" ? Sadajú im na kolená, obchytkávajú ich? Alebo proste len obslúžia s milým úsmevom a žmurknutím, aby nechal pánko nejaký tringelt? 😀
@anonym_autor veď ty to o sebe vieš, že si žiarlivá harpia. Tak načo to chceš počuť ešte raz? Nikdy sa mi to nestalo,ani môjho muža nikto neobháňal v kútikoch. Chudák baba, chce byť slušná a ty takto na ňu.
Ja teda po detských kútikoch nechodím, ale verím ti, že sa niečo také diať môže a, nie, vôbec mladá nemusí túžiť po utieraní zadku malého zasrana, pokojne by jej stačili tatkove peniaze na ajfónik. Stačilo mi vyjadrenie dcérinej spolužiačky o hot tatkovi jej spolužiaka na drahom aute.
@anonym_autor čistá somarina, sú len milé kvôli tringeltu.
Ja teda po detských kútikoch nechodím, ale verím ti, že sa niečo také diať môže a, nie, vôbec mladá nemusí túžiť po utieraní zadku malého zasrana, pokojne by jej stačili tatkove peniaze na ajfónik. Stačilo mi vyjadrenie dcérinej spolužiačky o hot tatkovi jej spolužiaka na drahom aute.
@mandzula ja ti dávam za pravdu... veď je to tak, povedzme si pravdu
@mmooly samozrejme netvrdím, že to tak musí byť a že to, nedajbože, robí každá, no robiť si tu z toho prdel, akoby to neexistovalo, je naivné.
@mandzula obavam sa, ze to bude presne naopak - tatinkovia su prilis privetivi k mladym slobodnym slecnam ci uz v detskom kutiku, recepcnym vo fitku, obsluhe v kaviarni…
@anonym_autor ked som robila este v centre kedysi davno, ako studentka, a ucila jazyky, tak tam chodili aj pubertiacky vo veku cca 15-17 rokov. A nemali najmensi problem komentovat dospelych zadanych muzov (vedeli, ze su zadani) a sebavedomo prehlasit, ze ked ona bude chciet, dosiahne, aby sa on rozviedol a pod.
A samozrejme najviac "hot" boli pre ne ti zazobani na drahych autach. Co ma bavilo, lebo chuda dievca nevie, ci to auto nie je firemne, ci na leasing, a ci aj cely jeho image nie je na leasing. Ktory mu pomaha splacat manzelka.
Oni sa proste uz videli, ako vystupuju niekde pred klubom z takeho auta a vsetky oci na nej, lebo prisla clenka z hornych desattisic.
Takze toto nie je problem poslednej doby.
Ale tieto divecata z kutikov to robia podla mna pre tringelt a nic extra si o tych tatinkoch nemyslia.
@anonym_autor
Dobrý deň
Ďakujeme za váš podnet. Záleží nám na vašom názore, preto prosím, uveďte presnú adresu detského kútika aby náš agent mohol okamžite situáciu s mimoriadne prívetivými pracovníčkami kútika osobne preveriť. V prípade, že sa váš podnet zakladá na pravde, predmetné pracovníčky budú poslané na materskú dovolenku 😁
@mandzula a možno by mala... ktovie, či prvotná iniciatíva nevychádza od tých oteckov. Lebo zase aby boli všetci tak strašne "hot" že všetky baby v tom kútiku z nich namäkko, to sa mi ani veriť nechce.
@sissy27 kde ja píšem o "všetkých"? Aj autorka píše o "niektorých". Zase sa netvárme, že takéto niečo neexistuje. Existuje, na oboch stranách.
@sissy27 kde ja píšem o "všetkých"? Aj autorka píše o "niektorých". Zase sa netvárme, že takéto niečo neexistuje. Existuje, na oboch stranách.
@mandzula autorka veľmi zovšeobecňuje. Možno sa jednalo o jednu konkrétnu babu v jednom konkrétnom zariadení, ale to množné číslo mi zaváňa zveličovaním. Ja osobne sa prikláňam k tomu, že toto celé sa deje akurát tak v hlave autorky.
@mandzula autorka veľmi zovšeobecňuje. Možno sa jednalo o jednu konkrétnu babu v jednom konkrétnom zariadení, ale to množné číslo mi zaváňa zveličovaním. Ja osobne sa prikláňam k tomu, že toto celé sa deje akurát tak v hlave autorky.
@sissy27 dobre, máme na to iný názor, mne išlo len o ten zbytočný výsmech.
Moja známa, keď zbadá pekného chlapa tak može mať aj 100detí, je jej to jedno, hodí háčik a čaká či sa chytí, rajcuje ju keď je zadaný že vyhrala. Nečaká či niečo z toho bude, chce len tú pozornosť a čo jej vie v tej chvíli ponúknuť, je to o povahe, tie kútikové može tiež rajcovať chlap, ktorý ,,za ňou,, chodí pravidelne. Je to niečo podobné, ako keď sa mladá buchne do ženatého kolegu..
Nie , v žiadnom . Asi nemám dost pekného muza 😂
Moja známa, keď zbadá pekného chlapa tak može mať aj 100detí, je jej to jedno, hodí háčik a čaká či sa chytí, rajcuje ju keď je zadaný že vyhrala. Nečaká či niečo z toho bude, chce len tú pozornosť a čo jej vie v tej chvíli ponúknuť, je to o povahe, tie kútikové može tiež rajcovať chlap, ktorý ,,za ňou,, chodí pravidelne. Je to niečo podobné, ako keď sa mladá buchne do ženatého kolegu..
@anonym_3cc345 A presne o tomto píšem. Nechápem, prečo práve baby v kútikoch majú byť mníšky a autorka dáka paranoidná harpya.
Už sa minuli príhody z Lidla, tak začneme ďalšie príbehy z detských kútikov?
@anonym_autor ano ano, presne to je to, po čom túži každá mladá žaba - ženatý otecko, ktorý ak sa rozvedie, tak bude platiť výživné a bývať v podnájme 😀 😀 😀
Mimochodom, čo to znamená "príliš prívetivé" ? Sadajú im na kolená, obchytkávajú ich? Alebo proste len obslúžia s milým úsmevom a žmurknutím, aby nechal pánko nejaký tringelt? 😀
@sissy27 suhlasim, tu sa človek dočíta takých hlúposti, že by jeden neveril.
Su mile zle je, su odmerane zle je.V niektorych zenach sa clovek nevyzna.Ale zda sa, ze autorka ma problem so žiarlivosťou.A pani učiteľky v skolke nie su az prilis privetive ked tvoj muz pride vyzdvihnúť dieta?
Akože máš na mysli nejaký konkrétny kútik v konkrétnom meste? 😀
@petranelkova napriklad v Trencine sa to deje v tych ktore su akt otveren v oboch 😂
@mandzula uprimne spociatkz som si aj myslela ze si to namyslam ale uz som si zo zacala vsimat aj ked som bola s kamratkami ze aj. Si h muzmi sa take stalo takze som sa tak nad tym pozastavila ze ake je to neprofesionalne
@anonym_autor čistá somarina, sú len milé kvôli tringeltu.
@anonym_f8cc63 ked su zeny spokojne vedia dat omnohi vacsi tringelt ako muz
@anonym_autor skús byt na muža milá urobí ti možno kávu ráno aj raňajky do postele
@mandzula obavam sa, ze to bude presne naopak - tatinkovia su prilis privetivi k mladym slobodnym slecnam ci uz v detskom kutiku, recepcnym vo fitku, obsluhe v kaviarni…
@sissy27 neviem mne napriklad neprislo ze by bol v tych jutikoch biaky z tych oteckov prikis privetivy a mily 😂

Akože máš na mysli nejaký konkrétny kútik v konkrétnom meste? 😀