icon

Nôž šéfkuchára - Lídl 2015

elpis
21. nov 2015

Ahojte tu môžete prosiť, vymieňať nálepky na lidl nôž šéfkuchára.

Strana
z4
horana
19. dec 2015

@martina117cd Ono to mozno zalezi aj na tom, kto s nozom pracuje. Tento je dost tazky, pre zienku +- 50 kg. Ja mam profi noze, zvlast na maso, zvlast na zeleninu, ovocie, zvlast na male krajanie, chlieb...adt.. uz to mam vychytane... nie len take hociake, ale pre mna, nie pre drevorubaca.
A aj hruby je tento, na ovocie nebude a pod.
Teraz som napr. krajala cviklu, poriadne tvrdu a nedalo sa mi to s tymto. Mozno nejaky chlapisko by to dal, neviem ci ej to silou, ja som si na to vytiahla uplne iny uz overeny typ noza (paradoxne dlhsi ale tensi) a s nim mi to slo uplne lahucko ako masle..
Takze ja si nemyslim ze tym ze nie som "sefkuchar" ze tomu len nerozumiem. Ale ze skratka neobsiahne zdaleka vsetko a preto trochu nechapem tu hysteriu okolo neho. Hlavne pre nas zenusky gazdinky (bez pejorativneho nadychu, casto varime lepsie nez ti sefkuchari si neskromne ale uprimne myslim 😀 )

brcka252
19. dec 2015
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

my mame uz tri :D

martina117cd
19. dec 2015

@horana ono je choré celé to šialenstvo okolo varenia v posledných rokoch. Samá relácia o varení a samí šéfkuchári. "Nakakajú" na tanier a potom to rozotrú a vraj špecialita. Potom to snobi chodia jesť do ich reštaurácie a platia za to nenormálne prachy. A chudáci v kuchyni za to dostanú väčšinou minimálnu mzdu. A máš pravdu, ten nôž je pre chlapa - šéfkuchára. Ja sa mu vyhýbam. Ale manžel je spokojný. Je kuchár 😅

horana
19. dec 2015

@martina117cd Presne! A prave dnes rano som o tom citala tento aj clanok, ktory len ukazuje ze stale viac ludi si to uvedomuje:
http://komentare.sme.sk/c/8107367/poklonte-sa-p...
😀

rebeka7501
19. dec 2015

mám 2, som z BA, aby ste stihli do 24.12.2015, osobný odber, cena: free.

tobiaslubko
20. dec 2015

ahojte nestihla som vyzbierat ostali mi 3ks ak niekomu pomôžu budem rada pošlem za poštovne 1tr aby stihli prist do 24 🙂

mano343
20. dec 2015

@tobiaslubko Dobry den ja by som ich zobral

tobiaslubko
20. dec 2015

@mano343 v poriadku napište mi do Ip adresu

broc
20. dec 2015

Hmm, ja som taka smutna, konecne sme nazbierali 8 nalepiek a u nas uz noze nemaju a ani ich uz nedostanu :(. Dost hnusne, ze akcia je do 24.12. a uz niekolko dni nie su. Neviete, ci napriklad vo Zvolene este noze su?

slavka234
21. dec 2015

Nože už nikde niesu...😞 ale v Rakúsku sú normálne letakovej akcii za myslím 8,99€ ....inak skoro tip téma na Facebookovskej stránke Lidla.

jeennyv
21. dec 2015

@slavka234 s tymi nozmi je to podla mna strasne chore, ja som na fb videla na tabule hanby ako sa jedna pani rozculuje ze tie noze maju byt 24 a oni uz niesu....a ze dala za nakupy 160 ecok spolu na tej karticke a teraz nic z toho.....ako nic v zlom, ale je to odrb ako vsetky akcie v dm, kauflande a vsade za tie body, lebo ako su to body za nakupy, co by si dal aj tak, ale su to nehorazna peniaze, ked ty za nejakych priklad 1OO bodov, ked je jeden bod za 1 euro nakupu dostanes nejaku prkotinu.....

dada1252
22. dec 2015

Ahojte, neviete nahodou, kde este zozeniem noz, pretoze tu som ho uz nestihla nikde zohnat. Dakujem okololie trencin.

rebeka7501
22. dec 2015

@dada1252 na stránke lidl je informácia, že nože už nemajú nikde 😨

mishka9999
27. dec 2015

Ma niekto napredaj kuchynske noze

lulu2014
27. dec 2015

....no smutná realita...mali by doobjednať nože a rozdať tým čo majú nálepky...ja patrím medzi nich....nalepky mam ale môžem si s nimi tak podkúriť.... ☹

LIDL čo tak doobjednať nože - vaši verní zákazníci nemajú ☹ --------- čo vy na to? 😒

falbala132
7. jan 2016

nemate niekto tento noz na predaj ? 🙂

danyelka11
5. apr 2016

Ak ma niekto zaujem, mam Lidl noz, nikdy som ho nepouzila. 10 € 🙂

mishka9999
6. nov 2016

DOBRY DEN MA PROSIM VAS NIEKTO ESTE TIE LIDL NOZE. DAKUJEM

danyelka11
6. nov 2016

@danyelka11 predany

aly
6. nov 2016

Mám😃

gabi32
6. nov 2016

Ak ma niekto este zaujem tak mam oba a nepouzite.

aly
7. nov 2016

@mishka9999 mám ten celokovový

milkky
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4