icon

Oplatí sa ísť na koncert Hanicky a Murka s deťmi?

22. mar 2025

Ahojte, boli ste na koncerte Hanicky a Murka? Rozmýšľam ci sa tam oplatí ísť s 3,5 ročným. Mame to 30km od bydliska tak ci mame kvôli tomu vycestovať. Bavilo to Vaše deti?

adka3321
22. mar 2025

Bola som s dcerkou, ked mala okolo 3 rokov aj ked mala 4,5r a bavilo ju to, pozerala bez dychu. Sice ked mala tie 3 roky, tak cca 10-15 minut pred koncom uz chcela ist prec, hodinu celkovo trva predstavenie, pre moju to bolo este dlho, ale inac dovtedy pozerala a bavila sa. Zalezi od dietata, ci vydrzi alebo nie.

nafka0483
22. mar 2025

Boli sme s 3 rocnou, bolo to ok, ale viac sa jej pacili Smejko a Tanculienka - to vydrzala pekne a tancovala 2,5 rocna aj 3 rocna.

autor
22. mar 2025

@adka3321 ďakujem.. a deti tancujú, či sedia? Je to ako divadelné predstavenie s pesničkami?

aliziana
22. mar 2025

My keď sme boli pred časom, tak boli tam stoličky, deti, ktoré chceli, sedeli a niektoré išli dopredu k pódiu a tam to prežívali (tancovali, pozerali, tlieskali...)

nafka0483
22. mar 2025

Deti ako chcu, ja beriem vzdy miesta na kraji aby mohla stat vedla a tancovat.

terezkaarthuramax
22. mar 2025

Na to sa neda odpovedať. Lebo to ze to nejake dieta nevydrzi a nebavi ho to neznamena ze to tak bude i u tvojho syna a naopak.

autor
22. mar 2025

@terezkaarthuramax odpovedať na otázku ci to Vaše dieťa bavilo sa dá.

autor
22. mar 2025

@terezkaarthuramax jaj a ta otázka na úvode ci sa oplatí ísť s deťmi, to som nepísala ja, to mi tu zmenili na modrom koniku. Ja som písala ze rozmýšľam ci sa oplatí a pýtam sa inú otázku. Tam už ked to tak šikovne prepisujú tie nadpisy, mali napísať ze ci bavil koncert vaše deti. Asi ich treba zaskolit.