Plávanie bábätiek v Liptovskom Mikuláši

jastericka
17. aug 2008

ahojte,

máte, prosím, niekto skúsenosti s plávaním bábätiek v hoteli Jánošík v Liptovskom Mikuláši?
Rada by som tam s dcérkou išla.

lenocka80
17. aug 2008

ahoj jastericka. Super tema, tiez ma to velmi zaujima, urcite sa s malym chystam plavat. Ja som volala minuly mesiac tej pani co to robi a mi povedala, ze od ukonceneho piateho mesiaca mozme prist. A ze v septembri zacina novy kurz, tak to mi tak akurat vychadza.

lila794
18. aug 2008

Baby, ja by som tiez chcela s malym chodit, ale jednoducho nie som o tom presvedcena, ze je to dobre pre babo. Pocula som aj protichodne nazory roznych lekarov. Viem, ze teraz je to boom. Vraj je to pre babo sokujuce, ked ho tam ponaraju a aj ta voda - nic moc, kedze tam chodia aj maminy a nikdy neviete, co mozu mat za skryte choroby.

Ale co clovek, to nazor, takze prijemne claptanie vam prajem. 😉

jastericka
autor
18. aug 2008

ahoj lenocka: my budeme mať až 27.9. ukončených 5 mesiacov, tak ak sa kurz začína skôr, asi nás ešte nevezmú
Inak, ja som počula na ten Jánošík jednu negatívnu reakciu od jednej mamičky. Že voda dosť studená a že nič moc prostredie, no neviem, určite by som si to ešte predtým ako tam prihlásim svoje dieťa išla omrknúť, ako to tam vyzerá a aká je voda....

lila: tiež sa bojím tohto, aby z vody malá niečo nechytila...ale na druhej strane, keď som bola na VŠ, chodila som do Tatier do hotelu Lesná na také pobyty ako inštruktorka. Detičky boli vo vode veeeeľmi šťastné.....a aj Martinka má hrozne rada vodu, keď ju vyberáme z vaničky, tak plače, chce ešte..preto zvažujem toto kúpanie

Na Poprad som počula chválu, len dochádzať tam, to tiež nie je bohviečo a v zime....

tak žienky sem sa skúsenosti, ak máte dáte s kúpaním bábätiek v LM 😉

aa1111
18. aug 2008

Ahojte
Mam 6mesacnu dcerku a chodime s nou plavat od 3mes.Nie je to v LM ale v Topolcanoch.
Myslim ze je to velmi dobre.Ono na vsetko su protichodne nazory ale ked vidim co tie detusiky dokazuju vo vode nestacim sa divit.
My sme s malou chodili od 3 mes do vane tam sa len tak oboznamovala s vodou a tak.Nastastie je vodnar a vodu ma ozaj rada.Teraz chodime do kurzu a myslim ze sa jej to paci.Ponarame ju a zatial bola v pohode aj ostatne deti.Babatka totiz vedia zadrzat dych asi na 3 sek.
Ked si predstavim ako sa ja bojim potopit ona sa bude potapat jedna radost.
Co sa tyka hygieny no to je otazne ale zase nemozeme byt asi az taky chulostivy no nie? Ved si musia budovat imunitu.Po plavani s detusikmi chodime na par minut aj do sauny aj to sa im paci.
Tak zvazte ale myslim ze je to fajn.papa

lenocka80
18. aug 2008

Babky ked som volala tej pani vtedy, tak mi povedala, ze sa mam prist pozriet ako to prebieha. Bezi to myslim v utorok a stvrtok, niekedy doobedu okolo pol desiatej alebo jedenastej uz presne neviem. A este v utorok je v cene aj sauna a virivka. sla by som aj pozriet, nechcete sa niektora pripojit? Ak ano tak ja to este presne prezistim ako to je.

dadis
18. aug 2008

Ahoj my sme tam chodili od 6mesiacov, aj ked nie uplne pravidelne, voda studena nebola 😵 , instruktorka zlata, prostredie prijemne....maly si nikdy nic odtiaľ "neodniesol"...ale kedze sme z BA a v LM sme boli len docasne, tak neviem ci v septembri budeme pokracovat. A inak omrknut si to mozes aj sama, kazdy den po 17tej, da sa zaplatiti si vstup na 3hodiny/300,_sk, my sme boli tak s nasimi znamymi a ich bejbom , ale vtedy ta voda ozaj bola trosku chladnejsia, ako keby ked su tam kurzy, vtedy asi vodu viac prihrievaju...ale zase vtedy mas k dispozici este aj dve sauny navyse nez pri kurze- bylinkovu a parnu, ta bylinkova bola super.

jastericka
autor
19. aug 2008

ďakujem za príspevok dadis a aa111 😉

lenocka: ja by som sa pridala, tak to skús prezistiť 😉

arieska
19. aug 2008

bola tam šéfova žena. hovorí, že je to super, len tá cena...my sme sa boli cez víkend krochniť na Hoteli Permon. malý vydržal vo vode 2 hodiny. bol z nej nadšený. určite ešte pôjdeme

evaka
19. aug 2008

Jastericka, nechodime do Janosika, ale spolu s ockom na Permon, voda aj vzduch je uplne teplucka, ozaj odporucam od malinka.

lenocka80
20. aug 2008

no ozaj babky, to musi byt tiez super ist si len tak zaplavat, mimo kurz...ked je na Permone teplucka voda...a s ocinkom samozrejme. Toto ma tiez zacalo lakat, asi nahovorim ocinka a skusime.

Jastericka, Lilka co myslite? Aj ked to potapanie by som ho asi nenaucila, ale mozno to nevadi...

Jastericka jasne zistim a dam vediet. Pa

lila794
20. aug 2008

OK, skusim sa opytat mangela, ci by siel? Skor by som brala toto, len tak sa vyclapkat a nie ho potapat ☹

evaka
20. aug 2008

Kocky, urcite chodte spolu, najma ak idete 1x, deticky ked su spolu skor sa osmelia a vyclapkaju vo vode- znami boli sami a maly mal problem ist vobec do vody, potom isli spolu s nami a pohoda. A ak uz nekojkate, zoberte im hooodne jest, poriadne vyhladnu 😀 . My sme nikdy nechodili na kurz plavania, iba na Permon, neucila som malu zamerne sa potapat, ale ked sa nahodou ponori, nerobi jej to ziadny problem, vobec neplace. Vody sa neboji, priam ju miluje a to je pre mna podstatne. Btw, ked bola prave na Permone nejaka zienka pre Baby Aquaerobic, vychvalila malu do neba aka je sikovna 😲 To ju plati Permon, ked je napr. Velka noc... ale vtedy je tam zasa ludi na ratu.

lenocka80
20. aug 2008

Evaka a mas pre malu aj nejake koleso? Ci ju len tak drzis? A este pouzivas pre malu plienky alebo ma plavocky?

Lilka pytala som sa a ze by isiel, tak sa musime dohodnut....Jooooj sa tesim 😀

jastericka
autor
21. aug 2008

aj myyyyy chceme ísť s Vami, určite pôjdeme, hehe

musíme ale kúpiť plienky do vodičky 😀

evaka: teraz som nakukla na stránku hotela Permon a je tam napísané, že vstup do welnes je od 12 rokov 😕 , vy ste boli v ktorom bazéniku s detičkami?

lenocka80
21. aug 2008

Jastericka super, tak urcite pojdeme. Inak teraz ako ideme urobit, ideme chodit do toho Janosika, alebo si to poriesime sami a zacneme ten Permon?
A myslis, ze drobcom treba koleso?

jastericka
autor
22. aug 2008

lenocka: ja by som skúsila aj ten Jánošík, veď predsa to bude pod odborným dohľadom a keď sa mi niečo nebude páčiť, tak to s malou robiť nebudem. A čo sa týka vody, to si asi nenavyberáme, aj v Jánošíku, aj na Permone môže v nej niečo byť...

Môžme ísť do Jánošíka a občas i na Permon a to už naše deťúrence budú vycvičené 😉

lenocka80
22. aug 2008

Ok tak ja idem volat tej pani co robi v tom Janosiku a pojdeme kuknut, co to tam tie deturence vystrajaju 😀

lenocka80
22. aug 2008

No tak som prave dotelefonovala, a pani mi povedala, ze kurz zacina okolo 7.9., ze treba prist do Janosika vypisat zavaznu prihlasku a ona sa potom ozve telefonicky. Pytala som sa aj na teba, ze ci mozes ist uz teraz ked ti babo konci piaty mesiac az 27.9. a povedala, ze mozno skor na ten dalsi termin okolo oktobra, ale ze ak chceme prist spolu, ze to mame napisat na prihlasku a zaradi nas spolu. Ale ze vsetko zalezi od toho aky bude zaujem, ze mozno ak bude vela takych malych babatiek, tak spravi nieco na konci septembra.
Zistovala som aj o tom nakuknuti na hodinu a uz mi povedala, ze sa to neda....neviem preco, vraj vela ludi ci co mi to povedala...nechapem, minule ked som volala, tak ma vrelo pozyvala, aby som sa prisla pozriet...
Inak ak by si chcela tiez este nieco vediet, tak kludne jej zavolaj. Vola sa Mata Mrazikova a tel. cislo 0905 651 610

jastericka
autor
22. aug 2008

lenocka, ďakujem Ti za info, aj za kontakt, tak ja tam teda skočím vypísať tú prihlášku. Ako sa voláš celým menom, aby som to tam vedela uviesť, rada by som tam bola s niekým, koho poznám 😉 . Moje meno je Eva Radičová, dcérka Martinka.

lenocka80
23. aug 2008

No super Jastericka, tak sa stretneme na kurze. Ja tiez buduci tyzden skocim do Janosika to vyplnit, a potom nam ostava uz len cakat. Moje meno Lenka Mrázová, Marek. Uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, konecne nejake rozptylenie a hlavne aktivita s malym 😀

jastericka
autor
23. aug 2008

ahoj Leni, aj ja sa teším, veeľmi, len dúfam, že tá moja drnda nebude plačkať, ale skúšam jej pri kúpaní liať vodu na hlávku trošku a v pohode to zvláda, neplače 😅
Aj ja tam pôjdem na budúci týždeň, niekedy poobede, keď sa Maťka zobudí z poobedňajšieho spánku, vtedy mi v kočíku v pohode vydrží. 🙂

lenocka80
25. aug 2008

Jastericka a budes pouzivat pre malu len plavocky alebo aj plienocku? Lebo my mame plavky co prip. nehody zachytia ale neviem ci by nebola aj plienka dobra....

evaka
25. aug 2008

Kocky, koleso - neviem ako vam povie instr. v Janosiku, ale ja na Permon koleso davam, zalezi od babatka ako sa vytesuje a hadze do vody, nasa sa teda vrti ostosest, dostat kupit najmensiu velkost. A plienku do vody urcite, nielen kvoli svojmu babtku, ale aj kvoli ostatnym, je to zakladna hygiena. Na plavarni byva plienka do vody podmienkou, na kupaliskach sa to tak prisne neberie.

jastericka
autor
25. aug 2008

lenocka, áno, kúpim tie plienočky do vody a na to asi aj normálne plávočky. Dnes som sa vybrala do Jánošíka, ale nedošli sme, lebo malá hrozne plakala, tak sme sa museli vrátiť.

bambulka026
25. aug 2008

Jastericka, i my sme boli s malym na Permone a voda i vzduch je uzasne tepluky.
Matko sa tiez strasne rad clapka a tam sa teda vysalel.

Evi, mohli by sme sa niekedy dohodnut i s Jankou a ist s drobcami.

lenocka80
26. aug 2008

Jastericka, tak mne sa dneska podarilo dostat do Janosika. Vzala som si prihlasku domov, lebo tam je aj cast pre dr. treba od nej potvrdenie, tak to potom prinesiem spolu. Tak zatial papa, a tesiiiiiiim sa.

jastericka
autor
27. aug 2008

ahooooj, dnes mi pôjde po prihlášku svokor, lebo my by sme sa tam asi nedostali 😀

bambu: kľudne sa môžme dohodnúť aj na Permon a chcem sa spýtať, keď si tam už bola, je to tam dáko oddelené, že bazénik pre deti a pre dospelých? A koľko sa platí vstup?

jaja12
27. aug 2008

Ahojte, ja som tiez z okresu LM. Mam 6 mesacneho synatora. Rozmyslala som nad plavanim a je super ze je tu tato tema. Kolko kurz stoji? Ak tam niekto bol, tak ako to prebieha?

bambulka026
27. aug 2008

Jastericka, vstup je 150sk neobmezene, teda kolko tam vydrzite. 🙂

Plati sa sice i parkovisko,no nie je to nejaka strasna suma.
Je to asi kolo 20sk na hodinu
Su tam 2 bazeny, jeden je pre dospelych a jeden pre deticky.
Neviem ako to je v Lipt. Jane, no v LM mozu na plavaren len deti od 3 rokov, cize Permon je jedina moznost ist si zaplavat s takym malym dietatkom.
Ja osobne za kupaliska moc nie som, kedze tam plienka na plavanie povinna nie je, takze hygiena vody zrejme nic moc.
Na Permone je prijemne tepla voda i vzduch, takze urcite neprechladne a je tam i prijemne prostredie.

Jaja, este zaciatkom roka stal ten kurz 2400sk, za 10hodin plavania + virivka a sauna.
Ci sa cena zmenila netusim.

jaja12
27. aug 2008

bambulka a je povoleny vstup na permon aj s babom? Chodime tam zrelaxovat ale maleho som tam este nebrala....