icon

Plávanie babätiek v Žubrienke cez víkend. Pridáte sa?

farfy
6. mar 2010

Ahojte,
nemala by niektora z Vas chut chodit plavat do Zubrienky cez vikend?
Chceli by sme s nasou 6m dcerkou chodit plavat niekedy v aprili aj s ocinom.
Cez vikendy kurzy nerobia, ale ak by sa naslo 5 deticiek v rovnakom veku, tak by otvorili kurz 🙂

Ozvite sa, kto by mal zaujem 🙂

skybaby
6. mar 2010

farfy cez vikendy sa da plavat v snope na zahradnickej 😉 ak by si nenasla 4 dalsie baby

wewe4
6. mar 2010

farfy, myslíš zubrienku v ivanke?? tiez sa tam v aprily chystame a vikendy by boli v pohodicke....kludne so mnou rataj! 😉

zuzuliq
6. mar 2010

Aj my sa chystame od aprila do zubrienky 🙂 Vikendy by sa aj nam viac hodili. Tak uz sme tri 😀

farfy
autor
8. mar 2010

NO super, kocky, este tak dve zohnat 🙂 To by bolo skvele
Hej hej, pisala som do Zubrienky v Ivanke. S nami by rad chodil aj ocino, tak preto by sme radsej cez vikendy.
Cez tyzden by nemohol kvoli praci , ako kazdy ocino🙂

Skybaby - na snop som pocula nie prilis dobre referncie tak neviem. Mas s tym skusenost?

solange
8. mar 2010

Aj my by sme mozno isli, nakolko maly miluje vodu a vikend by nam velmi vyhovoval. O kolkej by to byvalo, ak by sa kurz otvoril cez vikend, neviete?

fatulda
8. mar 2010

ahojte, mozno by sme chodili aj my, cize rovno 2x 😉 ale my sme trochu starsie, nevadi? Kedy by ten kurz byval a ako dlho, neviete?

farfy
autor
8. mar 2010

Ahojte vsetky,
dnes som pisala do zubrienky ohladne veku babatiek, ci mozu byt starsie, mladsie.
Zatial mi neodpisali, pockam dozajtra a potom im tam cinknem a vyzistim co a ako, kedy by bol kurz a tak 🙂
Blizsie info o kurze najdete na www.zubrienka.sk
Predtym mi pisali, ze v sobotu v doobednajsich hodinach plavaju starsie deticky od 3-5 rokov. Ale hodina trva iba hodku, pokial ja viem.
Zajtra vam dam info co a ako 🙂

andyna
8. mar 2010

Ahojte,
my chodime cez vikend s nasimi 7 mesacnymi dvojickami do Zubrienky, a velmi odporucam. Malinke deticky zacinaju rano o 9:00.
Ja prave hladam nejake cvicenie pre babatka cez vikend. Neviete o niecom v BA?

wewe4
8. mar 2010

farfy, a tvoje malinke je ake stare? aby sme vobec boli v rovnakom veku.. 😲

farfy
autor
8. mar 2010

Wewe4 moja mala ma pol roka 😅
Neviem ci musia byt vsetky pol rocne na ten kurz alebo nie. Prave to som im pisala.
Ale co ja viem, tak kamoska bola so svojou 4mesacnou a boli tam aj 8 a 10 m babatka. Tak uvidime

farfy
autor
9. mar 2010

Ahojte kocky,
takze zo zubrienky mi odpisali, ze babatka nemusia byt rovnako stare. Urobili by jednu skupinku, kde by bolo 5 babatiek, pripadne to vedia rozdelit na babatka 4-6m a 6-8m.
Funguje to asi tak, ze kurz je len v sobotu. V aprili by bol len 3x, pretoze je tam Velka noc a maju zatvorene.
Plati sa preto o hodinu menej.
Presne terminy budu vediet az o tyzden. Mozte sa tam ist pozriet, ako to vyzera, ci by sa Vam to pacilo, ale az tak o tyzden. Su tam rano a potom okolo 16:00 kedy plavu vacsie babatka.
Predtym si ale pre istotu prezvonte, aby ste nemerali cestu zbytocne.
Takze porozmyslajte a dajte vediet 🙂

farfy
autor
14. mar 2010

Ahojte kocky,
pls, dajte mi vediet co najskor,najlepsie do utorka, ci mate zaujem alebo nie.
Potrebujem to zavazne vediet, aby som sa vedela zariadit.

vdaka 🙂

wewe4
15. mar 2010

ahoj farfy, so mnou mozes na 100% ratat..potrebujes aj nejake udaje, ci sa tam am rovno sama nahlasit?

farfy
autor
15. mar 2010

Wewe4, mozes sa tam nahlasit aj sama.
Tam ti vsetko povedia a mozes si to ist aj pozriet, aby si vedela, co a ako 🙂

fatulda
15. mar 2010

Ahojte, tak chceli by sme chodit aj my..este otazocka - to plavanie bude len pocas aprila? lebo viem ze to bezne cez tyzden su dve hodiny do tyzdna pocas jedneho mesiaca

farfy
autor
15. mar 2010

Fatulda, bohuzial hej, a to iba 3x, iba sobota pretoze je tam velka noc, ako som pisala hore.
JA by som xela chodit viac, tak sa ich xem spytat, ci nebude mozne chodit aj v maji v sobotu.
Mozno ak by sme chceli vsetky, cela skupinka, tak by otvorili. Inac boli velmi mili, ked som s nimi telefonovala.

fatulda
15. mar 2010

ved to, bolo by to fajn, aby to malo tolko lekcii ako normalny kurz, ja by som bola urcite za 😉

andyna
15. mar 2010

baby, to sobotne plavanie je len 4 lekcie, a teda aj cena je polovicna oproti plavaniu cez tyzden, kde je 8 lekcii. Ale samozrejme, si kurzy mozes predlzovat. My uz takto chodime s nasimi 7 mesacnymi v soboty 3. mesiac. Vzdy si zaplatime dalsi kurz, teda 4 lekcie, a na konci sa nas vzdy spytaju, ci chceme este pokracovat dalsim kurzom. A podla mna budu v sobotnych kurzoch stale pokracovat, lebo zaujem je velky. Ved uz my teraz tvorime skupinku 5 deti, co tam uz chodime, a vidim ze aj dalsie mate zaujem.

farfy
autor
16. mar 2010

Andyna, presne tak to je. Aj ja som si to tak predstavovala, ze si to predlzime 😅
Takze uz je nas hadam aj dost 🙂
my, fatulda 2 babatka, wewe4, a este mi pisala jedna kocka tereza.
Super 🙂 velmi sa tesim, nasa mala ma rada vodu.
Andyna a si spokojna s instruktorkami?

farfy
autor
17. mar 2010

Ahojte baby,
poslala som Vam email ohladne plavania. Pls, poslite vsetky potrebne udaje do Zubrienky.
Podrobnosti najdete v maily.

Vdaka 🙂

fatulda
17. mar 2010

Ahoj farfy,

ja som tam akurat predchvilou volala a povedali mi, ze este neviedia ci este miesto na vikendove plavanie pre nas, ze je velky zaujem 😒 , maju mi dat vediet do konca tyzdna. Tak neviem, ci tam mam zavolat este raz, ze sme dohodnute?

farfy
autor
17. mar 2010

Hej hej, zavolaj a povedz, ze si pri mne v skupine, lebo ja som s tebou ratala. Pisala som im, ze sme 5 babatiek a ze im poslete udaje

andyna
26. mar 2010

Farfy, mali sme 2 instruktorky, celkom fajn, ta prva lepsia, taka akcnejsia.... ale ani tato druha nie je zla. Ja som spokojna, a preto este pokracujem s mojimi dvojickami do dalsieho kurzu, uz stvrteho. Inak, my viaceri ideme pokracovat este vo vikendovom plavani, tak neviem ci sa vam uvolni miesto.... jedine, ze by spravili dalsiu hodinu este v sobotu.

saiffffa
9. nov 2022

@andyna ahoj a chodila si sama s dvojickami alebo s ocinom, ze kazdy mal 1?