icon

Plávanie pre deti od 5 rokov v Košiciach

kukindel
9. okt 2019

Ahojte, kde v Kosiciach by som mohla dat plavat deti vo veku 5 a 8 rokov? Ake su moznosti? Dakujem

modrykoniicek
9. okt 2019

Ahoj poradím ti 🙂 len mi napíš či chceš dať deti čisto na plávanie len skrz toho aby sa naučili udržať na vode alebo chceš aby sa tomu venovali.

kukindel
autor
10. okt 2019

@modrykoniicek ahoj, zo zaciatku by sme mali zaujem len o kruzok kde by sa naucili zaklady. A potom neskor ak by ich to chytilo tak mozno aj castejsie. Zatial maju vodu radi ale nevydrzia dlho vo vode. Dakujem za pomoc.

modrykoniicek
10. okt 2019

@kukindel Tak to odporúčam sa ísť opýtať do obchodíku Aqua na plavárni.Robia všelijaké kurzy a ak by ich to časom začalo baviť tak sa opýtať na prípravku v klube ŠKP (športový klub polície).Len keď nevydržia dlho vo vode tak asi skôr Aqua lebo Škp má hodinové tréningy celý rok okrem prázdnin a plávajú s vestou s doskou, bez dosky... pripravujú ich na plávanie.V podstate je to to isté ale v Škp sa pripravujú viac a môžu pokračovať.A lepšie je ísť do Škp tak 7/8 ročný.🙂

kukindel
autor
10. okt 2019

@modrykoniicek dakujem, klub aqua som si nasla na webe, nevyhovuje mi vsak ze maju kurzy ale chodi sa kazdy den v tyzdni. Deti maju aj ine kruzky a potrebuju aj volno🙂 nam staci raz dvakrat do tyzdna trening.

modrykoniicek
10. okt 2019

@kukindel Tak Škp má 2 krát do týždňa alebo raz 🙂 na Tomášikovej a niekedy na plavárni.Cez leto má ŠKP aj plavecký prímestský tábor.

kukindel
autor
10. okt 2019

@modrykoniicek a viete mi poslat odkaz na stranku ? Alebo kontakt? Nasla som toho viac cez google, skp kosice, skp modri draci a pod.

modrykoniicek
10. okt 2019

@kukindel Pošlem Vám kontakt na trénera cez IP 🙂

nika399
20. jún 2021

@kukindel mozem aj ja poprosit o kontakt na trenera plavania.Dakujem