Plávanie s novorodencom - skúsenosti

stanik382
17. máj 2014

Ahojte,
chcela by som chodiť plávať s dcérkou do PP Aqua city. Tam sa dá od 3 mesiacov, lebo má vodičku veľmi rada.
Chcem sa vás však mamičky opýtať tak všeobecne, či mi to odporúčate, aké máte skúsenosti vy, či ste počas toho ochoreli, /známa mi hovorila že dieťatko môže dostať hnačky a neviem čo všetko a že sa oplatí dať navyše zaočkovať ak chcem ísť plávať).
Budem rada za každý názor.
ďakujem

ivana1410
17. máj 2014

ja osobnú skúsenosť s tým nemám, ale moja známa so synčekom plávať chodí a je s tým strašne spokojná 🙂

terry658
17. máj 2014

@stanik382 ockovanie len prispieva ku hnackam....vobec netreba davat extra ockovat,ak vobec treba....

horana
17. máj 2014

Chodili sme do Alvy (BA), nikdy sme neochoreli, praveze mam dojem ze zdravotne jej to pomohlo, mali sme vzdy aj saunicku nasledne ako sucast - zaver hodiny. Mam dojem ze aj celkovo na motoriku jej to velmi pomohlo, skoro zacala chodit a vsetko. Vodu si zamilovala, skakat do nej a potapat sa vedela skor nez chodit. Doteraz ma nadstandartny vztah k vode, plava vyborne. Ja na baby-plavanie nedam dopustit, niektori vravia modna vlna, ja za nu dakujem.

Skor nez ockovanie by som radila ked tak preventivne probiotika (infants dophilus napr.).

sense
17. máj 2014

my sme zacali plavat trochu neskor, ako tri mesiaca ale mala nie prje ani chora ani nema ine problemy....so zaciatku sa trochu bala lebo predsa uz bola len starsia ale viem ze su kurzy uz od 10tyzdnov a jednu taku hodinu som videla a deti uplne bez problemov. Na druhu stranu mi kazdy vravel ako bude lepsie spavat ale figu borovu nic ine sa nezmenilo....