icon

Plávanie šesťmesačného dieťaťa v bazéne

2. jún 2025

Moze ist doma do bazena 6mesacne dieta? Aj ked je tam chlor?

katie253
•
2. jún 2025

Myslím si ze kľudne, bežne sa robí baby plávanie na plavárni pre 3-4 mesačné deti a chlor tam je tiež.

janka_266
•
2. jún 2025

môže, len nech je dosť teplá voda, a následne sprcha a natrieť krémom

ibrunova
•
2. jún 2025

Nie všade, niekde na plavárňach malé deti nesmú. Radšej si to vopred over.

saxana000
•
2. jún 2025
@katie253

Myslím si ze kľudne, bežne sa robí baby plávanie na plavárni pre 3-4 mesačné deti a chlor tam je tiež.

@katie253 baby plavanie v chlore? Teda ja som ich par obehala a vsetky bazeny boli slane a nie chlorove..
Ja by som tak male babo do chlorovej verejnej vody nenamocila.kupali sa doma v malickom bazeniku alebo vanicke kde som vodu kazdy den vymenila.

katie253
•
2. jún 2025
@saxana000

@katie253 baby plavanie v chlore? Teda ja som ich par obehala a vsetky bazeny boli slane a nie chlorove..
Ja by som tak male babo do chlorovej verejnej vody nenamocila.kupali sa doma v malickom bazeniku alebo vanicke kde som vodu kazdy den vymenila.

@saxana000 vidíš, to mi nenapadlo. Môže byť

sisaka
•
2. jún 2025
@saxana000

@saxana000 žijem v zahraničí, máme baby plávanie na normálnych plavárňach. Ešte som nepočula o potrebe špeciálnych bazénov.