icon

Plávanie šesťmesačného dieťaťa v bazéne

2. jún 2025

Moze ist doma do bazena 6mesacne dieta? Aj ked je tam chlor?

katie253
2. jún 2025

Myslím si ze kľudne, bežne sa robí baby plávanie na plavárni pre 3-4 mesačné deti a chlor tam je tiež.

janka_266
2. jún 2025

môže, len nech je dosť teplá voda, a následne sprcha a natrieť krémom

ibrunova
2. jún 2025

Nie všade, niekde na plavárňach malé deti nesmú. Radšej si to vopred over.

saxana000
2. jún 2025
@katie253

Myslím si ze kľudne, bežne sa robí baby plávanie na plavárni pre 3-4 mesačné deti a chlor tam je tiež.

@katie253 baby plavanie v chlore? Teda ja som ich par obehala a vsetky bazeny boli slane a nie chlorove..
Ja by som tak male babo do chlorovej verejnej vody nenamocila.kupali sa doma v malickom bazeniku alebo vanicke kde som vodu kazdy den vymenila.

katie253
2. jún 2025
@saxana000

@katie253 baby plavanie v chlore? Teda ja som ich par obehala a vsetky bazeny boli slane a nie chlorove..
Ja by som tak male babo do chlorovej verejnej vody nenamocila.kupali sa doma v malickom bazeniku alebo vanicke kde som vodu kazdy den vymenila.

@saxana000 vidíš, to mi nenapadlo. Môže byť

sisaka
2. jún 2025
@saxana000

@saxana000 žijem v zahraničí, máme baby plávanie na normálnych plavárňach. Ešte som nepočula o potrebe špeciálnych bazénov.