Plávanie šesťmesačného dieťaťa v bazéne
Moze ist doma do bazena 6mesacne dieta? Aj ked je tam chlor?
môže, len nech je dosť teplá voda, a následne sprcha a natrieť krémom
Nie všade, niekde na plavárňach malé deti nesmú. Radšej si to vopred over.
Myslím si ze kľudne, bežne sa robí baby plávanie na plavárni pre 3-4 mesačné deti a chlor tam je tiež.
@katie253 baby plavanie v chlore? Teda ja som ich par obehala a vsetky bazeny boli slane a nie chlorove..
Ja by som tak male babo do chlorovej verejnej vody nenamocila.kupali sa doma v malickom bazeniku alebo vanicke kde som vodu kazdy den vymenila.
@katie253 baby plavanie v chlore? Teda ja som ich par obehala a vsetky bazeny boli slane a nie chlorove..
Ja by som tak male babo do chlorovej verejnej vody nenamocila.kupali sa doma v malickom bazeniku alebo vanicke kde som vodu kazdy den vymenila.
@saxana000 vidíš, to mi nenapadlo. Môže byť
@saxana000 žijem v zahraničí, máme baby plávanie na normálnych plavárňach. Ešte som nepočula o potrebe špeciálnych bazénov.

Myslím si ze kľudne, bežne sa robí baby plávanie na plavárni pre 3-4 mesačné deti a chlor tam je tiež.