icon

Počítačové hry pre 6,5 ročné dieťa

kamitomi
20. jan 2014

Poraďte mi žienky, aké hry hrajú vaše deti na pc? Ja sa v tom nevyznám no náš 6,5 ročný syn sa chce na pc občas hrať. Skúšali sme vybrať niečo z online hier ale zatiaľ nám nič neučarovalo. Hrával snail boba a chvíľku aj vyfarboval ale chcel by niečo trošku akčnejšie, zábavnejšie ale keďže ja tomu nerozumiem poraďte čo púšťate drobcom vy. A ešte ma zaujíma koľko času dovolíte deťom tráviť pri pc. Náš Tomi sa k pc dostane tak 2-3 krát do týždňa na maximálne 30-40 minút. No keďže zväčša hľadáme niečo čo by ho zaujalo tak sa jeduje že si ani poriadne nezahrá 🙂.Uprednostňujem pohyb vonku alebo hry s kamarátmi ale tak pc je taká háhrada keď sú drobci chorý alebo je vonku škaredo. Ďakujem za všetky postrehy, rady a komenty.

luba28
20. jan 2014

@kamitomi skuste minecraft,je to taka hra,kde stavias pribytky,chovas psov,atd...ale vsetko je v kockach,...ja v tom nic nevidim,ale teraz to kopu deti hra,...

alenah31
Autor odpoveď zmazal
tomaskovamaminka
23. jan 2014

No nas chodi na PC uz davno. Sam si vyberie co chce hrat. V poslednej dobe ma celkom rad www.raketka.cz ale aj napr www.jojoplaneta.sk www.kostici.sk www.1001hry.cz www.brumik.cz Ma svoju zalozku a tam ma taketo stranky. Ale rad pozera aj co hra muz:/ si k tomu sadnu spolu, co uz? A aj na You tube rozpravky si pozrie🙂 Denne sa snazim, aby tam bol tak 1h. Horsie je ked je chory:(

klaritanova
2. máj 2014

ja mám osemrocnu neterku ktoru casto bravam na vikendy, vtedy ale pri pc sedim spolu s nou, predsa len mam tam aj robotu a nechcem aby mi cosi pomazala. cas je otazny, niekedy hra chyti viac mna ako ju haha 😀 ja sa vsak snazim robit s nou logicke zabavne hry kde sa aj trochen rozmysla, ze trebars ako nejaky predmet niekam dostat a tak. zabavime sa hlavne ked je vonku skaredo a nasmejeme sa dost bo niekedy pride na to skôr ako ja - co ju bavi viac ako hra 😉 😉 😉 skuste toto s kravickou podla mna je zabavna http://www.detskehry.sk/hra/mooo-kravicka-sa-po...

varticek
11. jan 2015

@kamitomi U nás tiež vedie Minecraft, ale celkom fajn sú aj Snail bob to je fajn na logické myslenie a teraz sa im páči aj Lego Creator Ostrov, sú tam aj iné Lego hry http://www.hry.cz/lego-creator-ostrov#p=game

iffka2002
19. apr 2016

🙂 🙂 😲 ethjhuimfgh
plvkdpovh
kopokf

pperlicka
19. apr 2016

jednoznacne minecreaft 🙂) ja som tej hre nepochopila moc ale deti si to uzivaju

vlcatask
5. nov 2016

Pokojne napíšte nám do redakcie vlcata.sk, orientujeme sa práve na takéto otázky a radi pomôžeme.

missdiva
5. nov 2016

LEGO hry su fajn 🙂 .