Pohybová príprava pre deti od 3 rokov v Bratislave alebo v Dunajskej Strede
Ahojte neviete kde mozem najst nieco taketo?
moj osobny nazor, pre 3 r dieta este velmi skoro... A to mam manzela sportovca a dve "hyperaktivne" deti 🙂 Nazor odbornikov, na gymnastiku - od 4 rokov, ale aj tak to nie vsetky psychicky zvladaju. Korculovanie, to iste. Beh, skakanie, ano aj plavanie, ale nie formou pravidelnych treningov pre tak male dieta. Potrebuje hlavne rodicov 🙂
no my chodime, teda 3 r. dcera na pohybovu pripravu v raci, deti 3-4 rocne jedna skupina 5-6 rocne druha skupina, 1x tyzdenne , 60 minut.
uplne super, sport vo forme hry, napr. chodia ako mravceky, ide polovnik a deti pred nim musia utiect na rebriny, chodia po kladine, ucia sa behat bokom, ..... proste zabava a sranda, pritom cvicia cele telo..... uz 3 mesiac a teraz zacal v januari opat dalsi trimester 😉
@dada1307 no je tom cirkevnom gymnaziu de la salle
inak v BA je toho dost pre deticky, treba vyhladat aj napr. gymnastika pre deti, vseobecna sportova priprava
kamaratka napr. chodi: http://happykids.sk/novinky-kurzy-pre-deti/vses...
neviem ake mas stare deti.....
@dada1307 inak vo veku 3 roky je lepsie ze su "bojkovia" pretoze pokial nepocuvaju a robia si co chcu a k tomu vymyslaju..................... proste nepocuvaju aj inych dospelych tak ich na "treningy" nezoberu, musia mat aspon trocha respekt, predsa len mat na starosti 10-15 deti vo veku 3-4 roky je riadna zodpovednost.
Organizujeme Cvicenie pre deti vo veku 3-5 rokov na Trnavke!
1. hodina ZADARMO, prihlasit sa da aj v priebehu kurzu.
Pozrite si aj nase video :
https://www.youtube.com/watch?v=as0gVq2W2mM
Nasa webova stranka: www.cviceniepredeti.sk

Ahoj, moj syn chodi na atleticku pohybovu pripravu v BA do sportoveho klubu. volaju sa klub ladovych sportov KRYHA. pozri internet. beru deti od 3 rokov. maju vseobecnu pripravu, behaju, skacu, hraju rozne hry v hale. chodia na plavanie aj gymnastiku a v zime korculuju. my sme velmi spokojni, synovi sa paci. chodime uz 2roky. ja som tiez dlho hladala, kym som zohnala nieco take. tak neviem, co presne myslis, ale skus mrknut.