icon

Poraďte ľahučké cykloodrážadlo

erika04
6. mar 2018

Ahojte,

viete mi z vlastných skúseností poradiť čo najľahšie cykloodrážadlo pre skoro 2ročného? Zatiaľ som o najľahšom počula o Strider pro (1,5kg), ale už sa podľa googla nedá nikde kúpiť. Asi ho prestali vyrábať. Ďalšie čo som našla sú Hauck E-Z rider (2,4 kg) alebo Chicco arrow (2,7 kg) alebo Alpina Tornado (2,7 kg). Máte s nimi skúsenosti? A čo hovoríte na ručnú brzdu? Treba ju takému malému dieťaťu či nie? vďaka 🙂

(ja viem, viem, som sebecká mater, ale sa už vidím ako to odrážadlo nosím v rukách domov cez celé sídlisko keď sa malému omrzí, preto hľadám čo najľahšie)

Strana
z2
mariahodzova
6. mar 2018

Ja neviem koľko vážili ale vsetkym trom synom som kupovala yedoo...nedam na ne dopustit;)

lucimax
6. mar 2018

Jednoznacne strider 🙂 lahucke, perfektne a neznicitelne🙂

erika04
autor
6. mar 2018

@mariahodzova tie maju 3,7 kg... co je o kilo viac ako ostatne... ale verim, ze su super 🙂

@lucimax myslis clasic, sport alebo pro?

eryykah
6. mar 2018

kokua su lahke

zoh2011
6. mar 2018

Ahojte osobne tomu tiez moc nerozumiem, ale podla manzela je pri odrazadle dolezite aby malo kolieska nafukovacie nakolko tie penove sa velmi rychlo znicia a neposkytuju taky komfort. Brzda je uplne zbytocna pre male deticky skor je dolezitejsie aby si mali kde odlozit nohy. Odporucam nieco taketo https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/detske-bicy... .

quaxi
6. mar 2018

my sme mali zo sportsdirect https://sk.sportsdirect.com/cosmic-rocket-balan... cena pod 30E a vazilo este kustik menej ako kamoskin strider. Nosila som ho zavesene na dvoch prstoch 🙂 Ma penove kolesa, ale nafukovacie take lahke nikdy nebudu a penove na taketo pouzitie bohate stacia - my sme to pouzivali intenzivne 3 roky a kolesa boli stale uplne v pohode, kamosi maju to iste 5 rokov, nonstop pouzivane a tiez vyzera uplne dobre. Brzdu sme nemali, byvame na vrchu kopca, vsetky chodniky strmo dolu a brzda vobec nechybala, deti brzdili vzdy nohami. Jedina nevyhoda je, ze ma mensie kolesa nez su bezne na odrazadlach - len 10palcove, takze vysoke dieta ho rychlo vyrastie (nasa krpana ho pouzivala este aj 5rocna, aj ked to uz vyzeralo trochu smiesne).

erika04
autor
6. mar 2018

@zoh2011 fu... no lenze nafukovacie su vsetky tazsie.. :/ a ten link ukazuje na plno roznych odrazadiel... aku znacku si myslela?
a odlozit nohy, myslis napriklad ako na Puky? ze ma vodorovny a nizky spodok?

kkristink
6. mar 2018

Strider je super, my sme ho tiez kvoli vahe kupovali. Nemame vytah a v pivnici som ho nechavat nechcela,cize vaha bola pre mna top kriterium. Cele leto som chodila hore dole po schodoch v jednej ruke vlozna taska s malym a v druhej strider. A ked to vonku malu omrzelo tak som ho len hodila na kocik (pod sa mi nevosiel) a slo sa. Plus ma velku vyhodu rozsah nastavenia sedacky, od uplne malych deti aj do 5 rokov. Mame sport tusim a ma aj druhu sedacku na vymenu. Cena sice trocha vyssia ale vyzera kvalitne, kupili sme neutralnu farbu, tak dufam vyuzije aj maly. Da sa kupit vo vnimavych hrackach napr. Daj si na heureke hladat, vyhodi ti viac obchodov.

zoh2011
6. mar 2018

@erika04 myslela som kellys kite 12. Ano presne to na nohy ako ma puky

erika04
autor
6. mar 2018

@kkristink hej, vyzera fajn, len stoji 115 eur a to je fakt vela... :/
@zoh2011 nad tym pukym tiez uvazujem...maju ho teraz aj v zlave niekde

kkristink
6. mar 2018

@erika04 no hej ale puky nie je o tolko lacnejsi a vahovo je niekde uplne inde. Ja som ich porovnavala priamo v obchode a puky by som teda nechcela tahat ani z obchodu k autu. A potom som si predstavila ze sice usetrim 40€ ale budem 4 alebo 5 rokov (kedze ho chcem vyuzit aj pre druhe) tahat to tazke hebedo( a nadavat si ze som mala kupit to lahsie), bolo rozhodnute.

nikuska265
6. mar 2018

My sme mali Chicco, maximálne spokojná som bola ja aj dcérka a ostáva aj pre ďalšie dieťatko. Kolesá sa vôbec nezničili. Za nás naozaj odporúčam chicco

terka1607
6. mar 2018

Mame Alpinu tornádo a je super ľahučké, pre syna som kupovala demu( Alpinu sa mi pre chlapca nepáčila farebne, inak by som zasa kúpila) a ta váži o niečo viac, ale aj tak je ľahké, ale ešte nemáme odskúšané, maly dostane cez víkend k narodeninám.

terka1607
6. mar 2018

U oboch sa cena pohybuje cca 40 euro

petah82
7. mar 2018
alana1
7. mar 2018

ahoj mam stridera, maly na nom chodil ked mal 1.5 roka, ma aj brzdu, je skvele, lebo potom ked presadol na normalny bike tak nemal problem od 3 rokov bez pomocnych kolies. vedela by som ti ho predat, novy stal 120, tak mozno za nejakych 60eur plus posta

erika04
autor
7. mar 2018

@kkristink no ved to, ze tiez uz cakame druhe, takze to odrazadlo budem nosit asi dlho.... ok, tak puky vylucujem

erika04
autor
7. mar 2018

@terka1607 a tu alpinu mate odskusanu dlhsie? Neznicili sa kolieska?

erika04
autor
7. mar 2018

@alana1 to je clasic alebo sport? Ale cykloodrazadlo by som asi radsej kupila nove, aby sa dalo aj reklamovat keby nieco.... ale dik

terka1607
7. mar 2018

Máme ju skoro dva roky, ale pol roka na nej jazdila len doma, dcérka sa bála vonku. Keď som vyberala odražadlo nevedela som sa rozhodnúť či penové, alebo nafukovacie, ale kvôli váhe som vybrala práve tie penové a sú super, sú ako nové, neviem čo by musela na tom odražadle robiť, aby ich zodrala.

julma
7. mar 2018

My sme kupovali toto kvôli napisu, uz na n0m jazdi nase tretie dieta a super. Ale ja som nikdy taky problem nemala, ze to musim nosit, povedala som detom, ze ja to nosit nebudem a basta a nenosila som. Vzdy si dobre rozmysleli ci si odrazadlo vezmu, alebo nie. nie som otrok.

erika04
autor
7. mar 2018

@terka1607 tak to je super, dik. Stava sa horucim favoritom 🙂

@julma jasne, to im budem tiez vysvetlovat, dufam, ze to zaberie

erika04
autor
7. mar 2018

@terka1607 a inac na tej alpine jazdila odkedy? Lebo niektore stranky uvadzaju, ze je od dvoch rokov, niektore, ze od troch...

ivanamyl
7. mar 2018

@julma ja som bola rozhodnuta pre toto odrazadlo. ale vo verzii Davidek. je krasne a kvalitne. nakoniec sme dostali ine.
penove kolesa nekupujte. urcite nafukovacie.lepsie tlmia narazy.

erika04
autor
7. mar 2018

@ivanamyl co je to za znacka? neviem to najst...

ivanamyl
7. mar 2018

Je to ceska vyroba. Vola sa to odrazadlo Davidek (pre chlapcov), Terezka (pre dievcata).

dzina007
7. mar 2018

Jed oznacne strider je najlahsi. A urcite sa kupit da. 😀.
Ale ja ked mozem porovnat strider a puky LRM lebo sme mali obe volila by som druhykrat pre dvojrocneho puky. O kusok je tazsi ale nie moc. Nieje taky tvrdy ma hrubsie mensie kolesa. Len samozrejme okoo 3.5 roka ho je potrebne vymenit za vacsi. Ale mladai syn na nom jazdi od dvoch rokov jak dablik maly.
Rucnu brzdu netreba. Tieto male deti brzdia nohami.

zuzanaete
7. mar 2018

@erika04 Cca mesiac dozadu som videla 3ks strider priamo v predajni tohto shopu https://www.cshop.sk/kontakt/ . Na nete ich v ponuke nemaju. Pripadne si zavolaj a spytaj sa. Netusim, ci len dopredavaju.

terka1607
7. mar 2018

@erika04 no to som si neuvedomila, písané bolo od dvoch na stránke, ale na odrážadle bolo písané od troch, aj bolo dcérke veľké, dostala ho k druhým narodeninám, ale manžel tam skrátil tyčku na sedanke( urezal z nej 😂) až bolo dobré 😊

Strana
z2