icon

Postavičky Paw Patrol z pudingu

simona1986k
2. jún 2021

Dobrý deň, je tu niekto, kto zbiera postavičky paw-patrol z detskych pudingov? Ponúkam tie na foto a zháňam tie, ktoré maju plášť, konkrétne Chase a Rubble.

Postavičky Paw Patrol z pudingu
veronikanik
Autor odpoveď zmazal
veronikanik
Autor odpoveď zmazal
suzikju
14. dec 2021

@veronikanik Dobrý deň, ešte ponúkate postavičky Labkovej patroly, ktoré máte na fotke, prosím Vás?

suzikju
14. dec 2021

Dobrý deň, chýba nám do kolekcia už iba Everest. V hocijakej verzii. Mal by ju niekto na podarovanie, prosím Vás?

veronikanik
14. dec 2021

@suzikju uz iba everest a skye a trucker ostali

suzikju
14. dec 2021

@veronikanik My nemáme Everest a Truckera. No nemáme nič na výmenu, lebo všetky ostatné psíky nám boli podarované po jednom kuse. Snažím sa to vyskladať do Vianoc ako prekvapenie. Vy to iba vymieňate, prosím Vás?

petrana55
Autor odpoveď zmazal
sanyf
16. dec 2021

@petrana55 dobry den, nemame zatial chasea, ktoreho zhanate - ale dalo by sa od Vas kupit rockyho? Uz nam chyba len ten 🙂....

lenulik0000
16. dec 2021

@petrana55 náhodou foto vajíčka v ktorom je nová séria??lebo u nás sa opakujú tie isté toto som ešte nevidela

petrana55
Autor odpoveď zmazal
petrana55
17. dec 2021

@lenulik0000 ano ☺️

ejkapanda
17. dec 2021

@petrana55, waaaw, aj u nás sa opakujú aktuálne piloti, vy ste odkiaľ prosím?

petrana55
Autor odpoveď zmazal
suzikju
18. dec 2021

Dobrý deň, našiel by sa tu niekto ochotný, kto by nám podaroval Everest a Truckera v akejkoľvek verzii za poštovné? Uzavreli by sme tak našu zbierku psíkov ako darček pod stromček. Vopred ďakujem aj za prečítanie.

tulka56
18. dec 2021

@petrana55 Máte správu.

suzikju
18. dec 2021

Dobrý deň, našli sme vianočnú vílu, ktorá nám z chýbajúcej dvojice pošle Everest za poštovné k nám. Takže v hre je posledný psík Trucker a zostava je kompletná. Našla by sa tu ďalšia vianočná víla, ktorá by nám splnila želanie ohľadom posledného člena Tlapkovej patroly? A za poštovné by nám pomohla získať kompletnú zostavu? Ďakujem aj za prečítanie.

lenulik0000
19. dec 2021

@petrana55 a aj máte nejaké dvojmo ?

ejkapanda
19. dec 2021

@petrana55, áno už som prečítala ☺️ ja som v HC bývala ako dieťa, a stále tam mám rodinu, aj v HC, aj v Sulekove, aj Sokolovce, a kamarátku z Trakovic, tak pošlem babku striehnut na pudingy 🤣

petrana55
Autor odpoveď zmazal
petrana55
Autor odpoveď zmazal
petrana55
Autor odpoveď zmazal
ejkapanda
21. dec 2021

Tak už aj u nás nová kolekcia, mali sme ale náramok ☺️☺️☺️

petrana55
Autor odpoveď zmazal
lula505
23. dec 2021

@venusa85
@veronikanik Zdravím, máte ešte na výmnu oranžového a zeleného? My máme červeného a ružovú.

venusa85
Autor odpoveď zmazal
veronikanik
23. dec 2021

@lula505 uz mam len truckera a skye to je vsetko

lenulik0000
24. dec 2021

@petrana55 mam toho psíka co vám chyba

lenulik0000
2. jan 2022

Nemá niekto s novej série na vymenu?

lenulik0000
2. jan 2022

Ma niekto s novej série?

saxana000
2. jan 2022

Mame tychto psikov navyse najde sa u niekoho Marshal a Chaese?