icon

Pravidlá na ihrisku

9. okt 2021

Ahojte, stalo sa to sice pred niekolkymi rokmi a ja stale neviem ako reagovat spravne. Boli sme na indoorovom ihrisku. Maly mal tak 1 rok. Boli tam taki gumovi medvedici, na ktorych mohli decka skakat. My sme mali jednoho a hrali sme sa s nim zrazu dobehlo za nami asi 4 rocne dievcatko. Chcelo aby sme jej medvedika dali. Ze jej chyba do zbierky. Ona mala vsetkych medvedikov postavenych vedla seba, len nas jej chybal. Vravim jej ze mi sa hrame a ked sa dohrame tak jej ho dame. Ona ho chcela vytrhnut zruky, ked sme isli dalej tak nas dobehla, ked som ho zdvihla co najvyssie tak tam skakala ako opica, no tragikomedia. Tak som jej toho medvedika nechala a isli sme sa inde hrat. Viackrat sme uz stretli taketo drze samorasty. A ja stale neviem ako reagovat.

Strana
z2
zuzanka.zuzu
9. okt 2021

@autorka k prvej vete - s tou hojdačkou mám proste iný názor...
k druhej vete - platí môj prvý koment, súhlasím s tebou! 🙂 nedala by som toho medveďa a riešila by som s rodičmi aby ich dcéra po mne neskákala. (v ďalšom komente som sa zmýlila, namiesto dievčaťa som napísala, že "vášho" medveďa chcel zobrať chlapec, nie dievča, sorry, idem už spať 😀 )

Strana
z2