icon

Riešenie krúžkov pre tupozraké dieťa

Včera o 14:11

Ahojte,

obraciam sa na vas, skusenejsich. Syncek ma 5 rokov, skoro kazdh jeho kamos, spoliziak navstevuje nejaky kruzok po skolke. My zatial nevieme, kedze ma mat prelepene oci na 6 hodin. Teda 4 hodiny v skolke a 2 hodiny so mnou po nej, tj do siestej, musi chuda este aj pracovat do blizka. Rozne aktivity na odporucanie od ortoptistky. Musi, aby v dospelosti nebol slepy na jedno oko.
Ako by ste rieseili? Je mi ho luto...

Keby som to otocila, tak po kruzku by mal mat tie 2 hodiny prace so mnou, co podla mna neda.

majlo1234
Včera o 14:15

Moj syn bude mat 5 rokov a nema ziaden kruzok, ani ho neplanujem davat. Po skolke chodime spolu von, pripadne na bajk, na ihrisko, do lesa. Nie je mi ho luto, on je rad so mnou

autor
Včera o 14:20
@majlo1234

Moj syn bude mat 5 rokov a nema ziaden kruzok, ani ho neplanujem davat. Po skolke chodime spolu von, pripadne na bajk, na ihrisko, do lesa. Nie je mi ho luto, on je rad so mnou

@majlo1234 mne je ho luto preto, ze po skolke sa nemoze hned zabavat, ale musime pracovat...

A preco ho nechces dat na ziadny kruzok?

januska12323
Včera o 14:25

Nech má celý čas v škôlke a po nej už môže mať voľno.

sissy27
Včera o 15:29

@anonym_autor nemusi nutne v tomto veku chodit na kruzok, ale zas ja neviem, len skolka a domov ? To mi pride take smutne a o nicom. My sme zvykli este po skolke ist von, na ihrisko, a raz do tyzdna bola este tanecna. Ja by som prekonzultovala s ocnou (a kludne by som si zaplatila niekde inde za druhy nazor), ci naozaj je nutne, aby 7 dni v tyzdni este dve hodiny trenoval oci. Ja som mala ako dieta rovnaky problem, akurat az v skole a nebolo to take prisne (ale chapem, ze je to individualne a aj tie liecebne metody sa casom menia).

anonym_6738ad
Včera o 15:35

@anonym_autor Uprednostni zrak a vykašli sa na všetky krúžky. Nič nezmešká. Znie to síce neuveriteľne, ale je to tak. Zrejme je to Tvoje prvé dieťa, keď si taká premotivovaná a toto považuješ za problém.

majlo1234
Včera o 19:26
@anonym_autor

@majlo1234 mne je ho luto preto, ze po skolke sa nemoze hned zabavat, ale musime pracovat...

A preco ho nechces dat na ziadny kruzok?

@anonym_autor nevidim v tom prinos, pride mi, ze je dost casu mimo mna v skolke, mne pride, ze ma proste malo casu s nami. Neskor, ked bude vacsi, zvazime, ak bude sam chciet. Ale ja nie som proste zastanca vedenych aktivit v nizkom veku, skor volnej hry 🙂