Senzorické ihriská pre deti v mestách - za a proti
Ahojte ,
Robím prieskum hlavne sa to týka mamičiek s detičkami ( vek asi od 1 do 5 kludne ) , keby vo Vašom meste sa nachádzalo ihrisko vonkajšie kde by sa mohli deti pohrať na štýl senzory ( voda, rôzne hračky, senzory hry podĺa témy, šmýkalka , male preliezky, niečo balančné...) mali by ste záujem chodili by ste s detmi na také miesto? Alebo by ste báli že sa zašpinia ? Napíšte mi Vaše názory a ak máte už niečo podobné vo Vašom meste rada si to pozriem 🥰 ďakujem 🙋♀️
V našom okolí sú bežné ihriska kde sa da hrať v lete s vodou.
Ak sa matka boji, ze sa dieta zašpini, tak s nim nemusi ist na žiadne ihrisko. Načo zbytočný výraz k tomu, že senzoricke?
je fajn aj ihrisko s vodou, lenze na takom ihrisku treba dat set sakra pozor na hygienu (pretoze take male dieta sa bez problemov z takej vody aj napije) a to vo vonkajsom prostredi vo verejnom priestore nie je jednoduche
@anonym_autor za mna super, v at take mame okolo v dedinach.
je fajn aj ihrisko s vodou, lenze na takom ihrisku treba dat set sakra pozor na hygienu (pretoze take male dieta sa bez problemov z takej vody aj napije) a to vo vonkajsom prostredi vo verejnom priestore nie je jednoduche
@viestta v Klagenfurt mame to s vodou, jedna cast je s vodou a neni problem. Mas tam napr Archimedov srof, take tie fontanky, pumpovaciu studnu. He to v mestskom parku, za mna nadherne cele ihrisko, he tam aj kopec ineho. Voda na pitie tam je tiez, ale ta na hranie je tiez pitna keby cosi.
V našom okolí sú bežné ihriska kde sa da hrať v lete s vodou.
Ak sa matka boji, ze sa dieta zašpini, tak s nim nemusi ist na žiadne ihrisko. Načo zbytočný výraz k tomu, že senzoricke?
@vilma7 lebo to nie je bežné ihrisko
@anonym_autor za mna super, v at take mame okolo v dedinach.
@kiki68 ďakujem , vygooglim si a kuknem 🥰
@anonym_autor S vodou asi nie. Nie preto, ze sa bojim o spinave veci, ale kvoli hygiene. Nemam zaujem o plesne na nohach. Takze ak by to bolo bez vody, tak urcite ano.
@anonym_autor S vodou asi nie. Nie preto, ze sa bojim o spinave veci, ale kvoli hygiene. Nemam zaujem o plesne na nohach. Takze ak by to bolo bez vody, tak urcite ano.
@beata_k nohy si nenamacaju 🫣😆😆😆 hraju sa s farebnou vodou napriklad s naberackami, s figurkami v nich , ako kedysi mi ked sme boli deti sme sa hrali vonku na dvore 😊
@anonym_autor chodila by som
Chodila by som.
@beata_k nohy si nenamacaju 🫣😆😆😆 hraju sa s farebnou vodou napriklad s naberackami, s figurkami v nich , ako kedysi mi ked sme boli deti sme sa hrali vonku na dvore 😊
@anonym_autor No pokial by to teda nebolo v zmysle clupkanie nohami, tak mozno aj ano. Ale teda musela by som brat nahradne oblecenie. Mam chlapcov a urcite by to neostalo pri prelievani z kelimka do kelimka.

Nebala, chodili by sme 🙂