icon

Senzorické ihriská pre deti v mestách - za a proti

16. okt 2025

Ahojte ,

Robím prieskum hlavne sa to týka mamičiek s detičkami ( vek asi od 1 do 5 kludne ) , keby vo Vašom meste sa nachádzalo ihrisko vonkajšie kde by sa mohli deti pohrať na štýl senzory ( voda, rôzne hračky, senzory hry podĺa témy, šmýkalka , male preliezky, niečo balančné...) mali by ste záujem chodili by ste s detmi na také miesto? Alebo by ste báli že sa zašpinia ? Napíšte mi Vaše názory a ak máte už niečo podobné vo Vašom meste rada si to pozriem 🥰 ďakujem 🙋‍♀️

cyberk
16. okt 2025

Nebala, chodili by sme 🙂

vilma7
16. okt 2025

V našom okolí sú bežné ihriska kde sa da hrať v lete s vodou.
Ak sa matka boji, ze sa dieta zašpini, tak s nim nemusi ist na žiadne ihrisko. Načo zbytočný výraz k tomu, že senzoricke?

viestta
16. okt 2025

je fajn aj ihrisko s vodou, lenze na takom ihrisku treba dat set sakra pozor na hygienu (pretoze take male dieta sa bez problemov z takej vody aj napije) a to vo vonkajsom prostredi vo verejnom priestore nie je jednoduche

kiki68
16. okt 2025

@anonym_autor za mna super, v at take mame okolo v dedinach.

kiki68
16. okt 2025
@viestta

je fajn aj ihrisko s vodou, lenze na takom ihrisku treba dat set sakra pozor na hygienu (pretoze take male dieta sa bez problemov z takej vody aj napije) a to vo vonkajsom prostredi vo verejnom priestore nie je jednoduche

@viestta v Klagenfurt mame to s vodou, jedna cast je s vodou a neni problem. Mas tam napr Archimedov srof, take tie fontanky, pumpovaciu studnu. He to v mestskom parku, za mna nadherne cele ihrisko, he tam aj kopec ineho. Voda na pitie tam je tiez, ale ta na hranie je tiez pitna keby cosi.

autor
16. okt 2025
@vilma7

V našom okolí sú bežné ihriska kde sa da hrať v lete s vodou.
Ak sa matka boji, ze sa dieta zašpini, tak s nim nemusi ist na žiadne ihrisko. Načo zbytočný výraz k tomu, že senzoricke?

@vilma7 lebo to nie je bežné ihrisko

autor
16. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor za mna super, v at take mame okolo v dedinach.

@kiki68 ďakujem , vygooglim si a kuknem 🥰

beata_k
16. okt 2025

@anonym_autor S vodou asi nie. Nie preto, ze sa bojim o spinave veci, ale kvoli hygiene. Nemam zaujem o plesne na nohach. Takze ak by to bolo bez vody, tak urcite ano.

autor
17. okt 2025
@beata_k

@anonym_autor S vodou asi nie. Nie preto, ze sa bojim o spinave veci, ale kvoli hygiene. Nemam zaujem o plesne na nohach. Takze ak by to bolo bez vody, tak urcite ano.

@beata_k nohy si nenamacaju 🫣😆😆😆 hraju sa s farebnou vodou napriklad s naberackami, s figurkami v nich , ako kedysi mi ked sme boli deti sme sa hrali vonku na dvore 😊

ankare
17. okt 2025

@anonym_autor chodila by som

lalala94
17. okt 2025

Chodila by som.

beata_k
17. okt 2025
@anonym_autor

@beata_k nohy si nenamacaju 🫣😆😆😆 hraju sa s farebnou vodou napriklad s naberackami, s figurkami v nich , ako kedysi mi ked sme boli deti sme sa hrali vonku na dvore 😊

@anonym_autor No pokial by to teda nebolo v zmysle clupkanie nohami, tak mozno aj ano. Ale teda musela by som brat nahradne oblecenie. Mam chlapcov a urcite by to neostalo pri prelievani z kelimka do kelimka.