Simpsonovci - lego minifigures - zbierame, vymeníme
Zbierame tieto mini legové figúrky (postavičky) Simpsons, máme len 6 a jednu - číslo 15 na výmenu 😀
yak uz by nam.mala chybat len c
5 Maggie. Nemate niekto?.na vymenu alebo kupim
Ahoj , zhanam 2 Barta a 4 Lisu. Na vymenu mam 3 Marge
@andullinka bohuzial
@andullinka mam na vymenu (pripadne predaj) barta aj meggie
@andullinka z Tvojich mi chyba len 16 v tu druhu predam za 2,54 €
@jogi_h Ok, super - ako sa dohodneme? V stredu a piatok doobeda sme v Ruzinove, pripadne aj postou mozem poslat...
mam na vymenu/predaj lego minifigrurky
seria 3 - basebalista 1ks
seria 11 - horolezec 2ks
seria 12 - Spce Miner -1ks, Jester - 2ks
Vymenim - ponuknnite nejake z 12tej serie, pripadne predam 2EUR/ks
TRNAVA
Zdravim
Seria 12, mam na vymenu Prospectora
Simpsonovci, mam na vymenu Nelsona
ZVOLEN
@andullinka Ahoj, sorry, za oneskorenu odpoved, mame este vsetky tri navyse
@jasykorka zo simpsonovcov nam chybaju uz len 11,12,13 na vymenu mame 3,4,6,7,15 a 16. Mali by ste nieco z toho co nam chyba?
Ahojte. Potrebujem zohnat este c.10 Ralph, nema niekto?
@sanctimonia ahoj, mas este nelsona?mam zaujem🙂 ake potrebujes?
mam navyse zo simpsons: 1,7,9. potrebujem 3, 8, 11, 12, 16.
Mam, zo simpsonovcov mam uz len marge, barta a burnsa, takze vymenim za cokolvek, co nemam a mas viackrat. 🙂
@pavlina2222 mam na vymenu 8 a 16 ak je to este aktualne, potrebujem 1, 3, 6, 7, 11, 14, 15
Mam na vymenu 5, 8, 9 a 16. Potrebujem 1, 3, 6, 7, 11, 14 a 15.
@katka2011 Ahoj, uz mam 8 aj 16, ale ak chces mozeme sa dohodnut, ze Ti poslem 1, 7, co by si mi za nich ponukla?
kupim č. 3, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 16
dakujem pekne nikde uz nemajú ☹
simpsonovci lego mam na vymenu alebo predaj -1,8,9 a 13 (homer, krusty,milhouse,myš) a potrebujem-kupim 4,7,12,15 (lisa,flanders,policajt wigum a ten chlapec bitkar s bejzball palkou) dakujem
@michal1987 ahoj vymenim 8 za 7 ak suhlas napis IP dohodneme
@besnota dnes som obdrzal 7 ale mam na predaj alebo na vymenu za nelsona ak predaj tak potom pri osobnom vyzdvihnutí 2,70, pri odoslaní poštou tak 3,50 stym ze peniaze poslete na ucet ak moze byť poslať na mail adresu misko.belko@gmail.com

Ahojte. Potrebujeme 5 Maggie, 10 Ralfa a 14 macku. Nema niekto? na vymenu mame homera a flandersa