Simpsonovci - lego minifigures - zbierame, vymeníme
Zbierame tieto mini legové figúrky (postavičky) Simpsons, máme len 6 a jednu - číslo 15 na výmenu 😀
@kami48 mam 2 ku navyse ak je to este aktualne 🙂
@pavlina2222 dobry ano je mame zaujem.za co?
@kami48 tak nam ich chyba vela 🙂 mate este stale tie co su na obrazku? ak ano tak 1 vymenim a tie ostatne kupim 🙂
Dobry odfotim van komplet a pridam ano?
@kami48 az teraz som si vsimla ze ste odpisali....neoznacili ste ma tak preto az teraz pisem... stale je to z mojej strany aktualne 🙂 aj z vasej?
@mpikusova a ktore vam este chybaju z prvej aj druhej serie?🙂
@pavlina2222 Z prvej dost, musim sa spytat syna a z druhej 4. Hore je obrazok a chybaju nam tie, ktore nie su naciarknute.
@mpikusova z druhej serie vam viem vymenit 2 ku tu mame mavyse, ja potrebujem 1. Dajte vediet o jednotke tam nam chyba iba jedna
kupim figurky simpsonovcov, aspon par, nemame ziadne, som z bratislavy, zastavila by som sa pre ne dnes-zajtra, syn ma zajtra narodky 🙂
srdecna vdaka vopred, prijemny den
@zdenka5882 Zdravim Zdenka. Potreboval by som od Vas cislo 7,9 ...mam na vymenu za 1, 5
@max13 super môžme ich vymeniť,v pondelok Vám ich môžem poslať poštou.
@zdenka5882 dobrý vecer, mohli by ste mi predať figúrku cislo 4?
@zdenka5882 prepáčte ozval sa @max13 a meníme 4 za 11
Kupim 4,8,9,10,11 pripadne vymenim
Kúpim, alebo vymením figúrky c. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 11, 12, 14. Na výmenu mame 1, 8-2x, 9, 10.
@peta268 dobrý vecer, mala by som pre vás 5 a 14 na predaj, mate záujem? Spolu 5€ aj s postovnym
@hviezda22 dobry vecer vymením 16 za 5. Moze byt?
dobry den, mame na vymenu cislo 5. barta s prakom. este len zaciname, takze okrem 2 nemame ine 🙂
ahojte,
mame na vymenu figurky 2, 4, 11, 13, 15 len otvoreny sacok koli pozretiu neskladane a potrebujeme 7, 8, 10 a 16. dakueeem
@kristina15 ahoj, chcem sa spytat, co by stala 11stka. dakujem

@zuzkulinka dobry den, este vam chyba cislo 6? mam navyse