Simpsonovci - lego minifigures - zbierame, vymeníme
Zbierame tieto mini legové figúrky (postavičky) Simpsons, máme len 6 a jednu - číslo 15 na výmenu 😀
ahoj, máte někdo na výměnu z 2. série Simpsons č.1,11,13,14 nebo 15 vyměnila bych za č.8 nebo 9 nebo 3
Ja som kupila zatial jednu ale teda prekvapilo ma ze figurke chybala hlava..je to normalne ?dost ma to odradilo od dalsej kupy..
@marianeta to nieje normálne 😔
vymenim 16 a 4, chybaju mi 3, 7,8,9,10,11,14, pripadne kupim. dakujem
vymenim 16 a 4, chybaju mi 3, 7,8,9,10,11,14, pripadne kupim. dakujem seria simpsons 2
Mame na vymenu/predame figurky 13, 15 len otvoreny sacok koli pozretiu neskladane a potrebujeme 7, 10 len so sackom tiez. dakueeem
@minka80
@kristina15
@ffilmuska
@kacka737 Baby ja som kupovala všetky čo nám chýbali od tohoto chalana.Seriozny.Už máme komplet obe série 😉 http://deti.bazar.sk/12952093-lego-71009-minifi...
@jarkahamarka Ceny ma tie 3,60, ci sa da aj dohodnut, pri odbere viac postaviciek. Ja som teraz kupila ten kwiki mart starsiemu a este chcem ten domcek. Vdaka.
@mpikusova Ceny má pri každej figúrke inú.Ale sa mi zdá,že mi spravil cenu pri odbere viacerých figúriek.Vyskúšaj sa spýtať.Za to nič nedáš 😉
@jarkahamarka OK, skusim, len musim kuk, co mame a co nie. Vdaka.
@jarkahamarka dakujem kraasne. si zlata, idem kuk. 🙂
Ahojte zhanam figurky z tejto serie, maly sa zalubil do kralovnej , indianky, a kozmonauta... ponuknite, kupim, nemam na vymenu... dik
ahojte zhanam figurku sermiara z 13 tej serie, prosim ponuknite
Vymenime figurku c. 13 zo serie Lego Minifigures Simpsons 2 za akukolvek inu figurku tejto serie.
mam na vymenu 16 a 4 simpsons 2 seria. vymenim za 10, 11 alebo 14.
Pokiaľ máte navyše nejaké minifigurky (zaujíma ma predovšetkým 1. a 2. séria simpsonovcov alebo disney) vymením alebo kúpim. Napíšte IP. emoticon
Vymenim figurku profesora zo simpsonovcov 2 za homera
@li_la ahoj, mám Mr. Smithersa, 2,5€ aj s poštou, môže byt?
Ahoj. aj my zbierame Lego Disney minifigures. Mame na vymenu Cheshire Cat a Mr. Incredible. Ma niekto na vymenu?
@jjuulliiaa ahoj! Mas prosim este Alicu? A zhanas este Stitcha?? ;)
@jjuulliiaa juuuj skoda, ale keby si nahodou mala aj nejakych inych zo starsich serii, tak kludne Stitcha vymenim ;)