Šmolkovia - domino kocky
Zakladámj túto tému, aby sme opäť mohli pre naše ratolesti nazbierať plný kufrík domino kociek.
Hneď hádžem do éteru čísla z kufríka, ktoré máme viackrát 17, 26, 20, 20, 6, 13.
@natas4 : jaaaaj ked je to shit tak naco to vobec komentujes? Sa asi mooooc nudis. Prajem Ti pekny vecer.
PS: Tie kocky sa mi nezdaju nekvalitne. Len tie npotvory decka si pamataju podla obrazkov ze co su ake bodky na druhej strane... Tak osm musel trocha pomenit pravidla.
Ale to je tak vzdy, neviem preco nikdy nemozem vyhrat v Pexese. Tie deti maju neuveritelnu pamat. Esteze aspon v dame som lepsi. 🙂
updatnem moj stav
chyba mi : 1, 22
Navyse mame momentalne tieto:
2,2,5,5,6,9,9,12,16,25
V BA osobne pridem hocikam zamenim aj za viac kociek...
ahojte, ponúkam kocky 9 a 20(2x)-25 centov kus + poštovné alebo osobný odber Košice
@natas4: ak chces seriozne urobit niekomu radost, na prvej strane napriklad mas v niektorom prispevku foto s obrazkami z kufrika, kde su aj cisla kociek, podla toho zistis, ktory smolko ma ake cislo, co tu ludia vypisuju.
Napises zoznam co chces darovat a mozno sa niekto potesi.
Prepac, ale ja po Tvojich komentoch (mozno nie zle myslenych) by som si pripadal ako zobrak pytajuci shitne kocky.
Ja si pockam a vymenim pripadne kupim, ked nemam na vymenu. Na tomto tu nikto nezbohatne, a ak za prebytocne kocky kupi mama dietatu lizatko podla jeho chuti, s tym nemam vobec ziadny problem. 😉
ahojte, mate niekto aj prazdnu kocku - taku, kde nie je ziadny smolko? ak hej, mam zaujem.
a je tu niekto z TT a okolia kvoli vymenam? chyba nam 10, mame na vymenu:2,4,5,6,7,8,9,11,12,13,15,19,23,24,25,26,27
@bandit707 pozri, tato tema mi udrela do oci ked som si klikla na kde sa diskutuje...a kedze si o tejto manii myslim svoje, tak som sa nezdrzala komentara...ALE potom som si vsimla, ze si z obvodu kde byvam a ak take kocky mam tak ti ich rada darujem 😉 daj sem tu tabulku a ja kuknem ci take mam ake zhanas
poviem ti pravdu, celkom sa mi paci predstava, ze nejaky tatko zhana kocky pre svoje deti 😀 😉 vacsinou to matkam na materskej uz trosku hrabe a nevedia co od nudy tak sa zapoja do kazdej hovadiny...ale naozaj uprimne ti rada pomozem 😉
@miskaliska a taká existuje? Jedine ak zošúchaná či??? V pitok je v arcadii výmena v detskom kúitku o 17 mrkni tam. Možno vymeníš.
@ankan existuje, lebo 1 taku mame a u dcery ma najvacsi uspech. jasne ze je to chybna, ale jej sa najviac paci.
@ankan dik za tip na tu vymenu, stavime sa 🙂
@miskaliska o takej som veru nepočula...
nam chyba 1, 5, 19, 20, 27, 28 a na vymenu mame 3, 4, 9, 12, 13, 16, 17, 26
:D ja ked som ju po otvoreni zbadala, tak som sa chcela vratit do tesca na informacie, ze nech mi za nu daju plnohodnotnu kocku, ale ako pisem, dcera z nej bola nadsena a vravi, ze tam mal byt Gargamel s Azraelom :D
@natas4 : Fakt vdaka za ponuku, ale medzitym mi pisali viaceri, a vsetko som si dohodol. Som ani nestihal odpisovat a sledovat tie spravy, som sa tu len teraz prihlasil, ked mi ktosi povedal ze existuje burza Smolkov, kdesi...nasiel som ju tu...
A pozeram, ze tu sa burzuju aj ine veci... mozno predame nejake detske sportove potreby...
@natas4 ked sa z toho tesia deticky, tak mamicky ci oteckovia im pozhanaju par kociek, aby mali deticky celu seriu. Akoby si nepoznala, ze deti sa tesia zo zbierania vseliakych veci.... Ty si nic v detstve nezbierala? Ach... kto si este pamata napr. velku maniu Koukou roukou...boli to nalepky v keksikoch 🙂)))
@miskaliska nie je tam smolko nakresleny, alebo tam nie su bodky vzadu?
Kupovala som to pre netere a synovcov, a aj malemu som skompletizovala zbierku, ked bude starsi, tak sa budeme hrat spolu... :D
Ahojte, nemal by niekto žltu a fialovu šmolinku? Neosuchane?
@slava121 ahoj a prosim ta nekupila by si mi ten sačok na kocky zaplatim ti to aj s poštovným dakujem pekne Lenka
ahojky nemate navyse 3, 10, 27. Dakujem poprosim do spravy. Zuzana
Predám za 0,49,-€/kus + poštovné
Čísla: 4,5,6,9,12,15,25,26 ( viac kusov z každého)
možný aj osobný odber Bratislava
Kocky sú úplne nové, akurát čo som ich rozbalila

@avocpuk03 môže byť. alebo stačí keksík pre maleho.