Šmolkovia - domino kocky
Zakladámj túto tému, aby sme opäť mohli pre naše ratolesti nazbierať plný kufrík domino kociek.
Hneď hádžem do éteru čísla z kufríka, ktoré máme viackrát 17, 26, 20, 20, 6, 13.
@monika7344 ok mozeme vymenit. moja adresa Katarina Ticha, považské podhradie 249, 01704
ZMENA!!! Šmolkovia...hladam do 1 kufrika tie čisla: 2, 3, 13, a do 2 kufrika tieto: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 26, 28...na vymenu mam zatial tieto: č.8 /2 krat/
@karinka2105 to neviem, včera som to išla vyhodiť ale ešte ich mám niekde v šuplíku, ja to nezbieram...
Bože, to je už fakt sila, ked niekto predáva 1 kocku po 1 eure 🙄 Toto je sila!!!! Obohatiť sa na radosti detí ☹
@lienka1986 tak s týmto som sa aj dnes stretla, aj som sa poďakovala, a vzápätí som našla maminu čo mi to pošle zdarma
chcem podakovat vsetkym co menili so mnou a este upozornit ze posta nie je bezpecna :( zial prisli roztrhane obalky a v nich nic :(
momentalne mam na vymenu c.4,c.22 a c.23//ktopotrebuje?
@diana14 ale je to sila a ešte mi povedala, že ich dostala zadarmo od jednej maminky....ja som myslela, že najskor zle rozumiem a že sa nechápeme 🙄 Sila!!! Od takýchto ludí nechcem nič!!!! Však sa chcú obohatiť na radosti detí ☹
@lienka1986 aco povedat ked kradnu z obalok na poste??? ja som zurila az som ozelenela:( ved to je drzost na druhu
@lienka1986 tebe tiez?? :( ako nemam s tym skusenost ale isla by som sa stazovat asi
@saskia41
moja adresa: Monika Jankovičová, Starohájska 9, 917 01 Trnava. Idem hneď na poštu, aby Ti kocky prišli čo najskôr. Teším sa na kocky od Teba, ahoj a ďakujem
@lienka1986 to pekne, dostane to zadarmo a ešte predáva kus za cenu dvoch, to už je naozaj už sila, tá osoba by sa mala hambiť, som rada ak pomôžem a nie to ešte si na takomto zarobiť :(
@diana14 a ešte mi napíše, že čo ju urážam...však som napísala len pravdu! 🙄 Može sa hnabiť a ak to číta aj takto verejne (nenapíšem radšej jej nick)...HANBI SA!!!!!!!!!!!!!! 🙄
@katecameron - uz som zohnala c. 20, ale aj tak Vám dakujem za ochotu. Jedna mamicka mi ju tu podarovala. Pekny den prajem, takze kludne posunte dalej.

@dudkak ok moze pisala som spravu