Šmolkovia - domino kocky
Zakladámj túto tému, aby sme opäť mohli pre naše ratolesti nazbierať plný kufrík domino kociek.
Hneď hádžem do éteru čísla z kufríka, ktoré máme viackrát 17, 26, 20, 20, 6, 13.
@monika7344 ok mozeme vymenit. moja adresa Katarina Ticha, považské podhradie 249, 01704
ZMENA!!! Šmolkovia...hladam do 1 kufrika tie čisla: 2, 3, 13, a do 2 kufrika tieto: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 26, 28...na vymenu mam zatial tieto: č.8 /2 krat/
Baby ja to nezbieram a mam doma si 5-6 ks, darujem...
@halushkaaa a ake mas🙂
@halushkaaa ahojky pošleš my?
@karinka2105 to neviem, včera som to išla vyhodiť ale ešte ich mám niekde v šuplíku, ja to nezbieram...
@halushkaaa aj ja by som zobrala 😉
Bože, to je už fakt sila, ked niekto predáva 1 kocku po 1 eure 🙄 Toto je sila!!!! Obohatiť sa na radosti detí ☹
@lienka1986 tak s týmto som sa aj dnes stretla, aj som sa poďakovala, a vzápätí som našla maminu čo mi to pošle zdarma
chcem podakovat vsetkym co menili so mnou a este upozornit ze posta nie je bezpecna :( zial prisli roztrhane obalky a v nich nic :(
momentalne mam na vymenu c.4,c.22 a c.23//ktopotrebuje?
@diana14 ale je to sila a ešte mi povedala, že ich dostala zadarmo od jednej maminky....ja som myslela, že najskor zle rozumiem a že sa nechápeme 🙄 Sila!!! Od takýchto ludí nechcem nič!!!! Však sa chcú obohatiť na radosti detí ☹
@lilu18 aj mne tak dnes prišla obálka roztrhaná a v nej žiadna kocka 😒
@lienka1986 aco povedat ked kradnu z obalok na poste??? ja som zurila az som ozelenela:( ved to je drzost na druhu
@lienka1986 tebe tiez?? :( ako nemam s tym skusenost ale isla by som sa stazovat asi
@saskia41
moja adresa: Monika Jankovičová, Starohájska 9, 917 01 Trnava. Idem hneď na poštu, aby Ti kocky prišli čo najskôr. Teším sa na kocky od Teba, ahoj a ďakujem
@lienka1986 to pekne, dostane to zadarmo a ešte predáva kus za cenu dvoch, to už je naozaj už sila, tá osoba by sa mala hambiť, som rada ak pomôžem a nie to ešte si na takomto zarobiť :(
@diana14 a ešte mi napíše, že čo ju urážam...však som napísala len pravdu! 🙄 Može sa hnabiť a ak to číta aj takto verejne (nenapíšem radšej jej nick)...HANBI SA!!!!!!!!!!!!!! 🙄
@katecameron - uz som zohnala c. 20, ale aj tak Vám dakujem za ochotu. Jedna mamicka mi ju tu podarovala. Pekny den prajem, takze kludne posunte dalej.
už nám chýba len 20 prosím ak by mal niekto, ďakujeme 🙂
@lilu18 10,12,21 by sme pre vas mali 🙂 mate nieco na vymenu?

@dudkak ok moze pisala som spravu