Spievankovo verzus Tanculienka
Co Vy na to maminy? Moje deti maju radi Spievankovo. Chcela som ich do skolky pozvat, manazerka mi povedala, ze si vyberaju lde hraju a do skolok nechodia. A predsa obcas idu. Nerozumiem tomu. Navyse ma zarazila cena listka 10 eur. Tak som cakala, ze za tu cenu pride aj zajko band.Vcera som objavila tanculienku. Vyskusame
Manzel bol s dcerou na Fiha Tralala (podobne ako Spievankovo), listok stal 9 eur, hlavna predstavitelka bola zachripnuta, takze isla na Playback a cele vystupenie trvalo cca 50 minut. Neviem, ci to je len moj pocit, ale zda sa mi to drahe a slabe.
Tanculienka ma zaujala na plagatoch, ale blizsie nepoznam.
My sme boli na Spievankove a ja osobne už po tomto chápem, čo na tom stojí 10€ (inak my sme platili 8€). To, čo tam dokážu za vyše hodinu a pol NAPLNO urobiť 2 ľudia s plnou sálou detí je doslova obdivuhodné. Idú na plný plyn bez prestávky, zapájajú nielen deti ale aj dospelých. Klobúk dole pred nimi. Tých 10€ za to rozhodne stojí. Ja ich aj chápem, že už po tom nemajú silu a energiu ísť sa po koncerte ešte fotiť atď. Inak, fotiť sa s nimi môže ktokoľvek počas predstavenia, vždy ešte vyzývajú rodičov, aby si šli detičky na javisku fotiť či kamerovať.
Ukočírovať si program s tým, že doň zapájajú absolútne nepredvídateľne sa správajúce a reagujúce deti akéhokoľvek veku (od batoliat, čo doslova ledva chodia až po 10-ročné deti) je podľa mňa umenie. Nejdú na playback, dokonca majú vymyslené aj pesničky, ktoré spievajú v čase, keď sa im deti menia na pódiu - robia to tak, aby sa prestriedali všetky deti v sále.
Smejko a tanculienka si mozte pre deti stiahnut tu:

ak za listok pytaju 10e, tak kolko by mali z vystupenia v skolke? ..biznis, sice detsky, ale biznis