icon

Spoločné prezliekanie detí na plaveckom výcviku: Je to správne?

6. feb 2025

ahojte,
chcela by som sa opytat na nazor. Dcera zacala chodit na plavecky vycvik v skolke a deti sa prezliekaju v jednej satni spolocne, t.j dievcata aj chlapci. Snazim sa ucit dceru ohladom sukromia intimnych zalezitosti a ked som sa na to prezliekanie opytala, tak som sa stretla so zvlastnou reakciou. Ako to mate? Riesite taketo veci?

Strana
z4
lucia245
10. feb 2025

V škôlke by som to neriesila

senta_sofia
10. feb 2025

A ked sa v skolke prezliekaju do pyzamka, maju tiez zvlast satne?

lacibo
10. feb 2025

@patka0 u nas v skolke hej..iba tielko si vyzliekli

hubka51
13. feb 2025

@yanni nuž gratulujem ti že maš tak šikovné deti.No sklamem ťa nie všetky takto dokážu fungovať.A nechcem vidieť ake peklo by som mala keby nejake dieťa nemalo suchu hlavu a ochorelo by🤦‍♀️
@ivec16 čo sa týka zachodov ja som mala ake dievčatko čo potrebovalo súkromie tak sme počkali kým sa vsetci vycikali a ona išla ako posledná aby bola na zachode sama 🙂
Ja rozumiem ze by bolo idealne ak by sa deri prezliekali podľa pohlavia no verte či nie aspoň z mojich skúsenosti sú to take fofry že sa tam nikto na nikoho nepozera.Na plavarni je potreba mať oči všade lebo je tam klzko nedovolila by som si deti nechat same.Poväčšinou ak sa da na plavecky chodievame 2 a keď sa da jedna pomaha chlapcom a druha dievčatam ale veru same obriadiť sa vie maloktore.Nikdy som nikomu nesiahala na intimne miesta no keď sa dieta pocika či pokaka rodiča kvoli tomu nevolam a niekto očistiť a prezliecť dieťa musi.

Strana
z4