icon

Štartovné na súťaži moderná gymnastika Bardejov

maja210
27. apr 2025

Ahojte, nájde sa ti nejaká mamička ktorej dcéra bola na tejto súťaží, ktorú organizoval KMG LASER Bardejov????
Z tých fľaši som zhrozená...akože dnes mi vyskočili na TEMU!!! Áno viem ze mnohí tam nakupujú ale:
1.) Za to štartovné mohli kúpiť niečo kvalitnejsie/bezpečnejšie
2.) TEMU je doteraz vyšetrovane ze nespĺňa normy EU

Ako pardon ale s týmto ma naštartovali a nedovolím dcére aby z toho píla a pouzivala to...

Štartovné na súťaži moderná gymnastika Bardejov
belllinka
27. apr 2025

Neprezivaj to tak 🤦‍♀️ Ved jej z toho nedovol pit a je.

jajanka31
27. apr 2025

Neber to osobne ale v kosiku mas 52 veci.. tie su v poriadku a splnaju normu len tie flase nie? Ci ako?

maja210
autor
27. apr 2025
@jajanka31

Neber to osobne ale v kosiku mas 52 veci.. tie su v poriadku a splnaju normu len tie flase nie? Ci ako?

@jajanka31 áno v košíku sú 🙄 ale nie veci z ktorých pijem, obliekam alebo denno denne používam...ja len to ze niesu certifikovane q za to štartovné mohli nakúpiť normálne flase

jajanka31
27. apr 2025
@maja210

@jajanka31 áno v košíku sú 🙄 ale nie veci z ktorých pijem, obliekam alebo denno denne používam...ja len to ze niesu certifikovane q za to štartovné mohli nakúpiť normálne flase

@maja210 ved ok ja neviem co tam mas. Kazdopadne nic tu nevyriesime. Mozes sa stazovat tam kde vam ich dali. Pripadne ziadat pisomne vratenie startovneho. Ja som tiez dostala kadeco na startovnom ale brala som to tak ze ten poplatok bol za administrativu, prenajom priestorov, teplo, vodu, obcerstvovacky brigadnikov a nie za to ze si kupujem tricko flasu.. dokonca ked som isla 1x som bola strasne milo prekvapena ze mi vobec nieco dali 🙂 okrem cisla.

belllinka
28. apr 2025
@maja210

@maja210 mas vobec sajnu, kolko stoji taka sutaz, prenajom haly a tak? 🤦‍♀️ Ak tvoje dieta robi gymnastiku kvoli nejakej trapnej vecnej cene na sutazi, tak s tym radsej skoncite.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
28. apr 2025

Bože vsetko robia v Čîne, predstav si, že aj značkové tenisky, tak keď ti to vadí nedaj jej z toho piť, zahod to a hotovo, si myslíš, že fľašku ktorú kúpiš v Tescu je zkade? Štartovné je na súťaž, nie na darček moje nervy

ejbyk
28. apr 2025

a koľko bolo štartovné?

ejbyk
28. apr 2025
@belllinka

@maja210 mas vobec sajnu, kolko stoji taka sutaz, prenajom haly a tak? 🤦‍♀️ Ak tvoje dieta robi gymnastiku kvoli nejakej trapnej vecnej cene na sutazi, tak s tym radsej skoncite.

@belllinka presne, čo všetko za tým je zorganizovať "len tak" takú súťaž...štartovné často nie je ani z ďaleka také, aké by to podujatie naozaj potrebovalo....

betulinka1
28. apr 2025

@maja210 Inak vôbec to nemuseli kupovať z tej stránky. Ale so Slovenského obchodu. Odfot tu flasku cez google lens vyhladaj a hned ti vyhodi vsetky Sk stránky.

katarinaba
28. apr 2025

@maja210 a si si ista, ze to islo zo startovneho? Nemohol to dat nejaky sponzor? Vies presny povod flias? Aj Zara sa predava na tychto predajnych portaloch ale ked ti niekto kupi saty neznamena to, ze to kupil na Shein a pod.