Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
@saraanna Ahoj mám pohar, maš nejake na výmenu? potrebovala by som France, croatia, italy, czech
Potrebujem e ešte Maďarsko a Iceland a na výmenu mame tieto Švédsko-Rumunsko-Rusko-Rakúsko-francúzsko-Poľsko-Portugalsko-ireland-nord.ireland-Chorvátsko
@minitimi ahoj mam Iceland..ja potrebujem nord.ireland a rakusko.. vymenis? toho druhého kupim ak treba..diky
Odkúpime Francúzsko, Chorvátsko, Belgicko, Slovensko, Švajčiarsko, Ukrajinu, Albánsko, Švedsko, Čechy.
Mám na výmenu Cup, Germany, Poland, Turkey,Hungary, potrebujem: France, Croatia, Italy Czech
Tak máme ešte Poland, Turkey 2x, Wales, Nor. Ireland, Germany, England.
Potrebujeme Iceland a Sweden.
Chýba nám česko,vymením za akéhokoľvek okrem pohára
Potrebovala by som iceland , na výmenu mám Švédsko ,Írsko, Poľsko , Ukrajinu , Sev . Írsko , Turecko, Slovensko .
ahojte mam turkey,polsko,svedsko,northen ireland,rusko,irsko,wales,,pohar a spanielsko
potrebujem francuzsko,rakusko, chorvatsko belgicko, madarsko, taliansko, cesko
Dnes o 13:09 • 1 dieťa • Odpovedz • Pošli IP •
@zuzana1011 ahoj, vymenime polsko za francuzsko
@zuzana1011 otazniky tam mali byt 🙂
Dobrý deň, chýbajú nám Slovensko A Chorvátsko
Mám na výmenu :
CUP -2 ks, Poľsko -2ks,Albánsko -2ks, Taliansko -2ks, Španielsko -3 ks, Nemecko -2ks, Švédsko -1ks,Rusko -2 ks, Ukrajina -3ks, Rumunsko -1 ks, Švajčiarsko -1ks, Islandská republika -1ks, Írsko -1 ks
potrebovali by sme, Slovensko,Čechy, Belgicko, Švajčiarsko, Francúzsko, Chorvátsko. Na výmenu máme Polsko a Northern Ireland.
Máme na výmenu: 3X WALES, 2X ALBANIA, 3X RUSSIA, 2X SWEDEN, 1X ROMANIA, 2X BELGIUM, 6X NORTHERN IRELAND
Potrebujeme lebo zbierame do dvoch naraz: 1X SPAIN, 2XGERMANY, 1X SWITZERLAND, 1X CZECH REPUBLIC
ďakujeme 🙂 🙂 🙂
ahoj je tu niekto z vranova a prešova ?
Potrebujeme pohár, hungary,iceland , na výmenu máme portugalské,austria, 2x russia.

Ahojte. Ešte nám chyba pohár kúpim alebo vymením