Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kala33
    11. aug 2017    Čítané 937x

    Môj dnešný búrkový zážitok

    Nedá mi nepodeliť sa o  môj dnešný búrkový zážitok, neviem či plakať, či smiať sa alebo zúriť. Večer,  keď som dožehlila tú veľkú kopu som si išla konečne o 10 tej ľahnúť, len čo som sa zakrila začal ten strašný uragán, tak som sa rozbehla zavrieť okná,  po tme, v obývačke okno dokorán,  nič sa nestihlo roztrepať. Z obývačky do spálne, utekám ratovať prádlo na balkóne ktoré nebolo zaštipcované.  Tam sodoma gomoga, všetko popadané, šnúry s prádlom pomotané, hlina z kvetináča na zemi, štipce vysypané, tak som začala zbierať prádlo, pozerám cez balkon či niečo nevyletelo, išlo ma tam vyniesť tak fúkalo a pršalo,  prádlo pozbierané,  a ide sa donútra. Hop, dvere nejdú otvoriť, myslela som, že ich len tlačí prievan, ale potom som pochopila, že dvere sú zatvorené. Hm čo teraz, vedela som, že je zle, za dverami v izbe spal malý, lebo vydrankal od tatka, že on bude spať v spálni, tato musel do detskej. A vteday sa to začalo, búcham na okno, aj keď som vedela, že zbytočne, ale dúfala som, že ked´ muž behá ešte po byte bude ma počuť. Ale nič.  Tak som začala búchať na stenu rukou ale teda riadne, potom metlou čo teda bol riadny buchot a musel to počuť celý panelák, po 15min som to v zdala, prešlapovala som na balkóne v nohavičkách a v tričku, začala mi byť riadna zima, pršalo, fučalo, blýskalo sa, ešte že som tam mala uteráky, tak som sa do jedného omotala a  rozmýšľala ako sa dobúchať vedľa na okno, nemala som šancu. Vykrikovať so nechcela, tá hanba. Ešte by aj policajtov zavolali 🙂 Ako na just hodinu na ulici žiadneho človiečika, už som mala nervy, triasol  sa mi žalúdok, čo tam budem robiť do rána, koľko tam ešte budem musieť stáť, prečo nikto nechodí. No mala som dosť. Po hodine búrka ustála a v tom sa objavila mladá žienka so psom - KONEČNÉÉÉ. Tak som na ňu zakričala , že potrebujem pomoc, dozvonila sa mužovi, a ten mi s úsmevom od ucha k uchu prišiel otvoriť, skoro som ho zab...........Že kde sa tam beriem, myslel že som v posteli,  keď začala búrka tak išiel okná ratovať, išli sme po tme tesne po sebe a on si myslel, že som pod paplónom , ja som nepočula , kedy zavrel dvere. Pýtam sa ho a nepočul si to trieskanie na stenu, no počul, ale šak čo by riešil nejaké búchanie, veď nech si o 11tej búchajú, no salamista, bola som riadne nasr........, triaslo ma , kríže ma boleli, hodinu som nevedela zaspať. Teraz sa na tom v robote bavíme, baby sa rehocú ako kone, ale včera  mi  tú hodinu v tej búrke na tom  balkóne  nebolo všetko jedno.

    vitamínová momba - nevie sa ich dojesť 🙂

    (3 fotky)

    heuréka mama konečne dnes prišla na to prečo celé noci nespávame , okrem tých všetkých bolestí pusiny sme zistili že sa Filipkovi tlačí ďalší zúbok...... Potvora jedna nemohla ešte počkať😀

    koooonečne 5ty zub vonku a ďalší nie je na obzore.....Ide nám to strááášne pomaličky

    Dnes máme za sebou jednoročnú poradňu, všetko je v poriadku Filipko je zdravý, šikovný chlapisko váži 9440g a meria 78cm. A môžeme papať " všetko".

    Filipko završil svoj narodeninový deň nádherne 10,5hodinovým nočným spánkom.Čo k tomu dodať, zlatúšik je to.

    Pre všetkých anjelikov , ktorým nebolo dopriate vidieť svetlo tohto sveta zapálte zajtra apoň jednu sviečočku. Aj pre môjho anjelika Klárku.

    Táák a sú ďalšie zúbky na obzore , zaspávali sme mame na rukách

    Filipko od dnes chodí sááááám, juchúúú, tešíme sa všetci doma.

    Filipko sa celé poobedie púšťal sám chodíííííť. Nech mu to vydrží, aby do narodením bežkal už sám🙂

    koooonečne sa nám dnes prerezal aj 4.zúbok. Boli to strašné 3týžňové muky ,strašne nás potrápil sv.....jedna. Teraz už viem prečo bol včera tak veľmi zlý a mrztý, to bol najhorší deň.

    kedy nám už zúbok prerazí ďasno, večer už bol drobec zúfalý od bolesti gél nezaberá , tak na min. Dostal radšej sirup aby sa vyspal aspoň trošku. Biely zúbok svieti a nie a nie sa predrať. Až jajkal ako ho to bolí, zaspal mi na prsiach tak sa ukľudn

    Tak... u nás stal dnes v noci zázrak, Filipko prespal prvú celú noc / 20.30-6.30/ . Síce večer dosť vyvádzal kým sa nám ho podarilo uspať, ale v noci sa skoro ani nepohol.🙂

    Dnes sme boli v poradni a Filipko nám pribral 1300g a vyrástol 5cm. Ešte ho dnes aj očkovali do toho zúbky, už teplotujeme.

    Kooonečne sa nám prerezal horný zúbok. Potvora jedna.....

    Filipko behá pobyte s interaktívnym chodítkom- v stoji po byte ako vietor. Šikulák.

    Tak a ukazuje sa nám ďalší zúbok.

    Dnes sa podarilo Filipkovi už po niekoľký krát vycikať sa po vyspinkaní do nočníka.

    dnes sme úspešne - kóóóńečne prešli z plazenia do lozenia na štyroch.

    dnes máme za sebou prvé úspešné pokusy lozenia, a zistili sme , že sa nám tlačí ďalší zúbok.

    Dnes sa nám malý škriatok prvý krát sám postavil v postieľke a mladý sa dnes balí do tábora.

    Dnes má Filipko 8mesiacov a veľmi nás trápi zúbok