Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
Âno mala by som záujem. Poprosím o info do IP.
Ahojte, potrebujeme: Francúzsko, Albánsko, Ukrajina, Poľsko, Severné Írsko, Rusko, Wales, Španielsko, Česká republika, Turecko, Portugalsko, Rakúsko a Maďarsko.
Na výmenu máme: Taliansko, Rumunsko, Švédsko a 2x Chorvátsko.
ahojte...ja by som potrebovala len CUP - pohár - 2ks, a ešte aj Belgicko...mám aj na výmenu príp. odkúpim....Ďakujem...píšte prosím do správy....
Ahojte ja potrebujem este pohar, Cesko a Svajciarsko, na vymenu mame Taliansko, Polsko, Slovensko 2x, Rumunsko
@nikca07 ahoj, vymenime rusko za tvoje chorvatsko sme z ba
Máme na výmenu: 3X WALES, 1X ALBANIA, 1X RUSSIA, 1X ITALY, 1X CROATIA, 3X SWEDEN, 1X ROMANIA, 2X SLOVAKIA, 2X BELGIUM, 6X NORTHERN IRELAND
Potrebujeme lebo zbierame do dvoch naraz: 2X SPAIN, 2XGERMANY, 2X HUNGARY, 2X SWITZERLAND, 2X UKRAINE, 1X ENGLAND, 1X POLAND, 1X AUSTRIA, 1X CUP, 1X ICELAND, 1X IRELAND, 1X PORTUGAL, 1X CZECH REPUBLIC
ďakujeme 🙂
Máme na výmenu: 4X WALES, 3X ALBANIA, 3X RUSSIA, 1X ITALY, 1X CROATIA, 3X SWEDEN, 2X ROMANIA, 2X SLOVAKIA, 2X BELGIUM, 6X NORTHERN IRELAND, 1X FRANCE
Potrebujeme lebo zbierame do dvoch naraz: 1X SPAIN, 2XGERMANY, 1X HUNGARY, 2X SWITZERLAND, 2X UKRAINE, 1X ENGLAND, 1X AUSTRIA, 1X CUP, 1X ICELAND, 1X PORTUGAL, 1X CZECH REPUBLIC
ďakujeme 🙂
@nanuska256 Ahoj, vymenime rumunsko za madarsko?
@mima86 ok,poprosim adresu,aby som vedela poslat
@susssan84 ahoj, mas este volne irsko za co vymenis mame ukrajinu, rusko, turecko, island?
@stamperlik Ahoj, Ira este mam. Mne uz chyba len Ukrajina a Island. Takze jedno z toho... 😉
@nanuska256 mam pre vás 1xcup,1xportugal a 1x england ja potrebujem od vás 1xcroatia,1xslovakia a 1x italy menime?
@stamperlik ja mám na výmenu írsko, a mala by som záujem o turecko, ak by bol záujem poprosím o IP. Jana
@susssan84 Ak mas irsko, posleme ukrajinu, sme z ba.

@spoony ano mam zaujem