Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
POTREBUJEME :poland,belgium, croatia, switzerland,spain, belgium germany,france.na VYMENU mame :england,2 x wales,2x ukraine,russia,2x portugal ,2x northern ireland, slovakia,turkey,czech republic
Kupim francuzsko, polsko,chorvatsko, madarsko, rusko, portugalsko, česko a pohár. Ďakujem
@temperka72 na vymenu mam 2x Island, Rumunsko a Polsko. A zhanam Svedsko, Cesko a pohar
Mame chorvátsko na výmenu....nam chyba este zopar,ponúknite odkúpila by som.
mam slovensko
Zdravim, potrebujem Madarsko a Iceland, mam na vymenu Nemecko, Svajciarsko, Ukrajina, Spanielsko, Portugalsko, Anglicko, Belgicko, Rumunsko, Turecko
Vymeníme Stikeez ...
Ponuka Nothern, Iceland, Ukraine, Albania - 3x, Portugal, Italy -2x, Czech Republik -2x
Dopyt Spain, England,Germany,Croatia, Hungary, Slovakia, Wales, Austria
Kúpim za rozumnú cenu:
Írsko, Španielsko, Anglicko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Nemecko, Maďarsko, Slovensko, Wales, Ukrajina, Írsko, Rusko, Portugalsko, Česká republika.
Mam jedno na vymenu Portugalsko
Mam na vymenu portugalsko
Máme na predaj Česko, Írsko, Francúzsko, Chorvátsko, Rakúsko 2x. cena 0,40 eur + postovné
Potrebujeme Maďarsko a na výmenu mame hoci jake iba BA.
Máme na predaj Chorvátsko, Rakúsko. cena 0,40 eur + postovné
zháňam portugal a iceland. Mám na výmenu: 2x germany, croatia, 2x romania, sweden, ireland, england. Pri výmene oboch, dám 4 panáčiky. :D
Zhanam pre deti do MS stikeez a aj kinder hracky z kinderiek. nemate doma nepotrebne tieto hracky ?dakujem za ponuky 🙂 odmenim aj modrymi srdieckami 🙂
PREDÁME: 3X WALES, 2X ALBANIA, 1X SWEDEN, 2X BELGIUM, 7X NORTHERN IRELAND, 1X PORTUGAL, 2X AUSTRIA, 1X CZECH REPUBLIC
Mám na predaj Švajčiarsko, 3x Island, Wales, Rakusko, Francúzsko, Česko. Cena 0,40 eur
@rainbow1313
dobrý deň, kúpila by som číslo 1 (Northern Ireland) a číslo 18 (Ukraine), ak ešte máte. ďakujem

AHOJTE !!!!
ZHANAM ............. Northern Ireland, England, Romania, Iceland, Ukraine, Ireland
PONUKAM ..........Portugal, Russia, Spain
Prosím najde sa dobra dusa, ktorá nám to pomože dozbierať??????