Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
Ahojte: potrebujeme Maďarsko, Ukrainu, Severné Írsko a pohár. Na výmenu máme Španielsko, Island a Turecko
Máme na predaj 2x Turecko a 1x Nemecko. Cena 0,40centov
Ahojte, potrebujem : nemecko, belgicko, albansko. Mam na vymenu: 4x svedsko, 3 x Ukraina, 4x Slovensko, 4x Francuzsko, 6 x Madarsko, 2x Rakusko, 2x Taliansko, 4 x Irsko, 4x Svajciarsko, 3 x Spanielsko, 3x Turecko, 5x Cesko, 4x portugalsko. Najlepsie ak by mal niekto 3 ks spolu co potrebujem. Dakujem
@micha1979 belgicko vymenim za slovensko
ponukam bud na výmenu alebo predaj: 2x švedsko, 1x madarsko, 1x rakusko, 1 england, 1x iceland, 1x italy potrebujeme: 1x pohar, 1x portugalsko, 1x čechy
Ahojte, ponukam na vymenu Nemecko, Turecko, Ukrajinu a Portugalsko. Potrebujem Anglicko, Svajciarsko, Island, Svedsko, Taliansko, Cesko a pohar. Dakujem
@bambolka11 ok. Poprosim o adresu do ip.
Ahojt KUPIM POHAR. Na foto mam co nam zvysilo
Cena 0.40 €za ks plus posta
Baby chýbajú mi Tureckí,Iceland,Ukraina,Ireland, na výmenu mám Nemeckí,A nglicko,Slovensko,2xPolsko,2xSpanielsko,Pohar,Rumunsko,Wales,N.Ireland,najlepsie viac kusov,dakujem
Mám na predaj Island 3x, Wales, Rakúsko, Francúzsko. cena za kus 0,40 eur.
treba mi uz len čechy prosim ponuknite 🙂
Kúpim figúrku maďarsko.
@koszi pisala som vam vo vymena stikeez
PREDÁME: 3X WALES, 2X ALBANIA, 1X SWEDEN, 2X BELGIUM, 7X NORTHERN IRELAND, 1X PORTUGAL, 2X AUSTRIA, 1X CZECH REPUBLIC , 1X ITALY
Zháňam stikeez najnovšie 🙂
Mám na výmenu z 1.série aj z 2.série 🙂
Prípadne aj by chcel niekto darovať alebo za poštovné,mám záujem 🙂

@mitrova80 mam portugalsko