Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
@rainbow1313 ešte máte pohár?
Baby nemáte náhodou na výmenu prvú sériu?chýbajú mi 4 mám na výmenu futbalistov,dakujem pekne
@barcelonka nie
Zvýšili sa nám po jednom kuse: albania, england, north.ireland, hungary, belgium, romania, spain, germany, turkey. Kto by mal záujem kúpiť najlepšie všetkých naraz? 0,45 e/ks.
@rainbow1313 a 13 slovensko ešte je?
@susaaan prosím kúpim pohár!! ;)
@tvojezlatko pohar potrebuju aj najlepsi kamarati, ale predovsetkym chcem sfinalizovat album malemu, len preto som ho tam nechala. Dakujem za pochopenie ;)
ahojte, nám chýba francúzsko, slovensko, turecko, chorvátsko a švédsko. máte niekto na predaj? najlepšie viac naraz 🙂 díky
@tvojezlatko nam chybal....ale uz mame...
Zháňam Rumunsko a Island. Za posledných dvoch dám aj viacerých. Ja mám na výmenu 3x Belgicko, 3x Slovensko, 3x Portugalsko, 2x Španielsko, Francúzsko, Taliansko, Turecko, Švédsko, Nemecko, Rakúsko, Česko, Írsko a Wales
PREDÁME: 3X WALES, 1X ALBANIA, 1X SWEDEN, 2X BELGIUM, 8X NORTHERN IRELAND, 2X AUSTRIA,
1X ITALY, 1X HUNGARY, 1X CROATIA, 2X POLAND, 1X ROMANIA, 1X GERMANY, 1X CUP
@nanuska256 prosim kupim CUP!!
@nanuska256 poprosim hungary
PREDÁME: 3X WALES, 1X ALBANIA, 1X SWEDEN, 2X BELGIUM, 8X NORTHERN IRELAND, 2X AUSTRIA,
1X ITALY, 1X HUNGARY, 1X CROATIA, 2X POLAND, 1X ROMANIA, 1X GERMANY, 1X CUP
ahoj, mam na vymenu Svajciarsko, Rakusko, Nemecko, Rumunsko 2x, Ceska republika a Island a zhaname pohar aj 3x Madarsko a Wales, poprosim aspon 2 ks spolu, vdaka 🙂

potrebujeme ešte : portugalsko
a máme na výmenu: severné irsko, turecko, španielsko, česko, albánso, švajčiarsko, taliansko, francúzsko, rusko, rumunsko, švédsko a ukrajina, viem vam za vymenu poslat aj viacerych