Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
ahojte mam na vymenu ..spanielsko,anglicko,nemecko,rusko,polsko,portugalsko, a potrebujem irsko 2x,chorvatsko,belgicko2x,turecko,svajciarsko2x,iceland,ireland,ceska republika2x alebo tie co mychybaju vymenim aj za peciatky billa
Tak skusim znovu som z KE a ak ma niekto zaujem sa stretnut a povymienat tak potrebujem: france, croatia, ireland, italy, czech republik a na vymenu mam: 4x northern ireland, england, poland, romania, 2x pohar, 2x hungary, 2x slovakia, switzerland, iceland, ukraine, albania, 2x portugal
@1slnecnica1 ahoj. Ja som z Kosice-Mier ale zatiaľ nemám žiadneho na výmenu. Máme len 12figurky. Máme dve čo ti potrebuješ tie modré ak nám Vymeníš jednu za dve tak ti ich dáme.
ak máte záujem mám na predaj kuk bazár alebo vymením za pohár ,Nemec Švajčiar , Maďar ,
Mame na vymenu: pohar 2x, Rumunsko, Španielsko 2x,Madarsko, Severne Irsko, Turecko, Island 4x
Potrebujeme už len : Nemecko, Rakusko, Albansko, Česko
Ahojte, chýba nám Slovensko a Švajčiarsko. Máte niekto na predaj alebo za výmenu /máme 2x Rumunsko a 1x Albánsko.
Ďakujem, Alka
Ahojte mám na predaj dve kompletné sady stikeez 2016. Má niekto záujem? Cena sady 8€
Ahoj
Potrebujeme
Rumunsko
Svajciarsko
Slovensko
Polsko
Svedsko
Rakusko
Mame na vymenu
Severne irsko
Rusko
Madarsko 2x
Spanielsko
Belgicko
Mame na vymenu: Spanielsko, Rumunsko. Potrebujeme: Cup, Turecko, Iceland, Svedsko.
Dievčatá, potrebujem: Romania, Cup, Slovakia, Russia, Italy.
Na výmenu mám: Ukraine - 3x, France 1x, Austria 1x, Northern Ireland 1x, Belgium 1x, Turkey 1x, Albania 2x.
Potrebuje anglicko,rumunsko,nemecko,madarsko,waled,iceland,ukraina albansko,rusko,svedsko,porugalsko a cesko
Mame Na vymemu: turecko. Francuzsko, Polsko, rakusko a svajciarsko
Pridavam co potrebujeme: Northern Ireland, Germany, Croatia, Switzerland, Wales, Iceland, Albania, Ireland, Portugal, Czech Republic.
na vymenu mame: Cup, Sweden, Russia, Italy, England, Turkey, Austria, Hungary 2x
Hladam stikeez vrecuska (tie za 0.99€) - u nas vobec nie su, potrebovala by som 3ks - nenajde sa nejaka dobra dusa? Vdaka.
Hladame - Chorvatsko, Nemecko, Slovensko, Anglicko.
Mame naviac - 2x Svedsko, 2x Svajciarsko, 2x spanielsko, francuzsko, polsko, rakusko, irsko a wales.

Ahojte mám na predaj dve kompletné sady stikeez 2016. Má niekto záujem? Navrhnite cenu.