Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Ahoj nám chýba FUZZLE a SWEETY
Na výmenu máme: 2x mr.squid, boo, hi, goupy a turbo
Mám na predaj figúrky stikeez: russl - 2x, mr.squid - 2x, lobby, olie, roxx. Cena za 1 ks 0,50 Eur + poštovné 0,60 Eur.
Dobry den, nepredava niekto kufrik z prvej serie, prazdny? Pripadne vymenim plnu ponorku z druhej serie za plny kufrik z prvej serie. Dakujem
Ahoj nám chýba FUZZLE a SWEETY
Na výmenu máme: 2x mr.squid, boo, hi, goupy a turbo
Chyba nam oscar, sweety, lobby, fuzzle, winker, drup, balloon, russl. Na vymenu mam Billy, Cragy, clamm, roxx
Ahoj, mám na výmenu 2x 6-Boo, 7 Goupy, 8 Clam, ,12-Fuzzle, 13-Winker, 18 Nr Squid,
Potrebujeme 1 Oscar, 2 Sweety a 11 Turbo dakujeeem
@martinka46 Ahoj, ešte vymieňajte Billa nálepky za Stikeez?
Mala by som pre Vás nálepky, ktoré ste písali, že Vám chýbajú a to: 4,25,35,36,46,51,92,101,132,142,161,186,190,194,195,199,200,204 za tieto stikeez: Goupy,Clam, Roxx, Ollie, Russl, Toodalou
Dohodneme sa? 😉 Môžte aj IP.
Ďakujem
Ahojte, predáva niekto kufrík z prvej série? Ďakujem
@tima5 huz mam len Ollie , Russl ,Goupy , mate zaujem ? Jeden stikeez za 5 nalepiek ?
@livika2014 dobry vecer, mate este prisavnikov? my by sme potrebovali tychto: oscar 2x, sweety, fuzzle 2x, hi, toodalou. dakujeme 🙂
Dobrý večer žienky, nenájde sa tu dobrá dušička, ktorá by mojej dcérke darovala figúrky Tuffy a Winker. Prípadne odkupime za nejakú symbolickú cenu 🙂 Ďakujem
na predaj Lobby 🙂

@mpikusova OK. Už je to v poriadku.Pekny večer