Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
ahojte, máme navyše Wales a Sweden, výmena, alebo predaj za 0,25 Eur, zháňame Croatia, Slovakia, Ukraine, Albania a Portugal, najradšej spolu🙂
Predám Stikeez kufrik loptu, uplne novy-zabaleny. 4€+pošta
Ahojte, z podmorskeho sveta nam chyba - Sweety, Hi, Tuffy, Turbo, Fuzzle, Ollie a Kha. Na výmenu mame Goupy a Balloon. Ponúknite, dohodneme sa 🙂
Potrebujeme: 2. Sweety, 3. Hi, 9. Tuffy, 11. Turbo. 12. Fuzzle, 17. Ollie a 24. Kha. Na výmenu / predaj mame: 4. Lobby, 6. Boo, 7. Goupy, 8. Clam, 14. Drup (3x), 15. Roxy, 16. Cragy, 20. Ballon, 21. Russl a 22. Nohorse. Predám / kúpim / vymením.
Mám na predaj Ukraina, Anglicko, Írsko, Wales
Zo série podmorský svet 2015 potrebujeme 11. Turbo. Na výmenu / predaj mame: 4. Lobby, 6. Boo, 7. Goupy, 8. Clam, 14. Drup (3x), 15. Roxy, 16. Cragy, 20. Ballon. Predám / kúpim / vymením.
Zhaname posledneho Stikeeza - Turbo (11)
Vymenime za: Beany,Goupy, Billy, 2xFuzzle, Drup,Toodalou.
Zo serie zvieratiek ponukame: 2xChompi, Orbi, Snaky,Igor, ovecku Puffy, zajka Bunny, Rybicku Gloo gloo, slon Ely, 2x zirafa Giri Joe, hroch Hip-hip.
alebo ktorehokolvek futbalistu. Vdaka
zháňam ešte českú republiku a francúzko a na výmenu mám rusia , spain, romania, austria , northern ireland , belgium, croatia , slovakia, ukraine,
Zháňam ->Anglicko,Francúzsko,Poľsko,Pohár,Belgicko,Island a Švédsko ☺
Na výmenu mám Severné Írsko,Rumunsko,Turecko,Wales a Rusko ☺
Mám na výmenu aj z 1.série aj z 2.série-podmorský svet 🙂
Nemám záujem o kúpu ☺len výmena, prípadne ak by bol niekto ochotný za poštovné ☺
Ďakujem 🙂
Zdravim, nema prosim niekto na predaj celu seriu stikeezov zo serie Podmorsky svet aj s krabickou (ponorkou)? Dakujem
@bubinkaa ja mam celu komplet.kludne mi napiste.
Ahojte maminky... mate niekto k dispozicii ponorku a vrecusko prosim? Kupila by som alebo vymenila za nieco... dakujeem 🌷🌷🌷🌷
@rainbow1313 mate aj krabicku?
@eliz656 nemam

@gaboushka ahoj mam vlam, ollie aj chukapi, vymenila by som za hi, papsy, gloo gloo