Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
niekto z BA na vymenu ?
ahojte, na vymenu mame turbo, billy, toodalouo a potrebujeme veeela... rada by som keby napisal niekto, s kym by sme pomenili viacej kusov... vdaka
chybaju nam:
sweety
hi
lobby
beany
boo
goupy
clam
tuffy
winker
cragy
ollie
balloon
russl
nohorse
kha
Baby potrebujem russl
Ahojte, ak niekto chcete, tak ja vám rada podarujem postavičky s týmito číslami 6,12,2x22,17,5,19. Iba osobný odber pri NR.
Ponúkam na výmenu : Oscar, Sweety, Lobby 2x, Toodalou, Tuffy.
potrebujeme: Hi, Boo, Clam, Turbo, Fuzzle, Cragy, Ollie, Chupaki, Balloon, Kha.
Najlepšie aspoň dva naraz. Poštou, nie sme z BA. Ponúknite.
Ďakujem.
Ahojte zhanam stikezz pre deticky do skolky . nemate nahodou doma nejake nazvys? Poslem vam postovne a aj modre srdiecko dakujem
Ahoj,máme na výmenu - HI 2x, LOBBY, BEANY, TUFFY 2x, FUZZLE 2x, DRUP, ROXX 2x, OLLIE 3x, BALLOON, NOHORSE 2x.
Potrebovali by sme - OSCAR, SWEETY, GOUPY, CLAM, TURBO, CRAGY, CHUKAPI a Tučniačika z Tesca č.27.
Máme ešte niečo aj zo staršej série stikeez na výmenu za novú.
Potrebujeme: Goupy, Billy, Rox, Cragy, Sweety. Navyse mame: Boo-3x, Mr. Squid-2x, Turbo-2x, Lobby-2x, Tuffy, Russl, Kha, Toodalou, Winker. Najlepsie viac naraz. Dakujem.
Ahojte mame na vymenu: sweety ,goupy,nohorse,winker,kha a toodalou 2x a potrebujeme boo,tuffy,cragy,ollie a russl kto må na vymenu?
Ahojte, ma niekto na podarovanie Stikeez? Nam je jedno ake, maly sa potesi a zahra s hociakymi, aj ked budu rovnake 🙂 Popripade vymenim za Nivea čiarové ean kódy ak niekto zbiera alebo za figúrky tučniakov z Tesca
Prosim vas ma niekto na darovanie stikeez? My nechodime do lidla
Ahojte,na vymenu mame nohorse,kha,winker a toodalou 2x a potrebujeme boo,cragy a russl kto vymení?

@kajusa83 ja mam pre teba roxx