Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Ahojte niekto na vymenu iba BA
Mozem prosim kupit kha c.24? Ste z BA?
Ktokolvek z BA na predaj kha c.24? Pridem okamzite 🙂
Kupim (max.€0,50):
Hi
Russl
Kha
ahojte,
potrebujeme Oscar, Hi, Lobby, Boo, Drup, Chukapi, Balloon, Russl, Nohorse a Kha
na vymenu mame Goupy, Clam a Ollie
ahojte mám na predaj ak by mal niekto záujem cena 0.50eu
ahojte dievčatá. aj my sme zbierali predchádzajúcu sériu Stikeez, teraz sme sa ešte nezapojili, nejak nezostáva času 😀 . mňa zaujíma ale jedna vec. ako je možné, že hneď v prvý deň od spustenia vydávania figúrok, majú niektoré ženy hneď plný stav - samozrejme na predaj - po 60 centov napr. 😖 ? ja viem, že funguje rovnica dopyt - ponuka, ale 60 centov! FUJ!
#vymenim #CLAM a #WINKER za OSCAR, HI, LOBBY, BOO, GOUPY, TUFFY, BILLY,TURBO, FUZZLE, DRUP, ROXX, CRAGY, GOUPY, TUFFY, BILLY, TURBO, FUZZLE, DRUP, ROXX, CRAGY, OLLIE, MR. SQUID, BALLOON, NOHORSE, KHA
FIGURKY UZ NEPONUKAM
@fleuerette Slávka, niečo s toho čo potrebuješ mám, príde domov Rišo pozrie, my už máme komplet tak tie navyše nepotrebujeme
@martina2001 zlata dakujem
@rainbow1313 Dobrý deň, mala by som záujem o 5,8,9,10,11,13,16,17,18,20,21,
Ahojte niekto na vymenu iba BA
@rainbow1313 dobry den mam zaujem o cisla 1,2,7,12,17,20,21,22,23 dakujem
dievčatá, tak má niekto na výmenu,alebo aj kúpim ale teda ak má niekto na predaj z tých čo mi chýbajú. píšte prosím do pošty,lebo v tejto diskusii sa nejako strácam že kto komu píše.
potrebujem :
Beany
Turbo
Oscar
Fuzzle
Cragy
Ollie
Chukapi
mám na výmenu:
Bily
Goupy
Toodalou 2 krat
Boo
Clam
@martinkaha mame pre vas Lobby a Beany. My by sme potrebovali: Clam a Turbo. Mate ich este?
@cukrenka76 ahoj, potrebujem Clam, mam pre tebz Beany, Turbo
Ahojte mám navyše tieto figúrky: 2x kha, 5x winker, 3x goupy, 4x beany, 3 x roxx, 3x nohorse, 1x chukapi,
3x fuzzle, 1x billy, 2x oscar, 1x turbo, 1x balloon, 1x hi, 1x cragy
potrebovala by som: boo a drup. uprednostnila by som obe naraz. ďakujem 🙂 🙂
@nanuska256 My máme drup a boo možem ti ich dat ak by som ta mohla poprosit o tvoje figurky s každeho jednu 🙂

@daniela208 DoBrý deň,my by sme veľmi chceli Sweeteho,máme winker,turbo,drup a toodalou.Dáme aj všetky za Sweeteho.