Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
ahojte,
potrebujeme Oscar, Hi, Lobby, Boo, Drup, Chukapi, Balloon, Russl, Nohorse a Kha
na vymenu mame Goupy, Clam a Ollie
ahojte dievčatá. aj my sme zbierali predchádzajúcu sériu Stikeez, teraz sme sa ešte nezapojili, nejak nezostáva času 😀 . mňa zaujíma ale jedna vec. ako je možné, že hneď v prvý deň od spustenia vydávania figúrok, majú niektoré ženy hneď plný stav - samozrejme na predaj - po 60 centov napr. 😖 ? ja viem, že funguje rovnica dopyt - ponuka, ale 60 centov! FUJ!
#vymenim #CLAM a #WINKER za OSCAR, HI, LOBBY, BOO, GOUPY, TUFFY, BILLY,TURBO, FUZZLE, DRUP, ROXX, CRAGY, GOUPY, TUFFY, BILLY, TURBO, FUZZLE, DRUP, ROXX, CRAGY, OLLIE, MR. SQUID, BALLOON, NOHORSE, KHA
@fleuerette Slávka, niečo s toho čo potrebuješ mám, príde domov Rišo pozrie, my už máme komplet tak tie navyše nepotrebujeme
dievčatá, tak má niekto na výmenu,alebo aj kúpim ale teda ak má niekto na predaj z tých čo mi chýbajú. píšte prosím do pošty,lebo v tejto diskusii sa nejako strácam že kto komu píše.
potrebujem :
Beany
Turbo
Oscar
Fuzzle
Cragy
Ollie
Chukapi
mám na výmenu:
Bily
Goupy
Toodalou 2 krat
Boo
Clam
@martinkaha mame pre vas Lobby a Beany. My by sme potrebovali: Clam a Turbo. Mate ich este?
Ahojte mám navyše tieto figúrky: 2x kha, 5x winker, 3x goupy, 4x beany, 3 x roxx, 3x nohorse, 1x chukapi,
3x fuzzle, 1x billy, 2x oscar, 1x turbo, 1x balloon, 1x hi, 1x cragy
potrebovala by som: boo a drup. uprednostnila by som obe naraz. ďakujem 🙂 🙂
@nanuska256 My máme drup a boo možem ti ich dat ak by som ta mohla poprosit o tvoje figurky s každeho jednu 🙂

@daniela208 DoBrý deň,my by sme veľmi chceli Sweeteho,máme winker,turbo,drup a toodalou.Dáme aj všetky za Sweeteho.