Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@natasha25 potrebujem posledného Ollie, našla by sa ?
Končím. Mám všetkých. Bolo mi potešením dámy, veľa zdaru... 🙂
Mame naviac Ollie 2x, cragy 3x a tuffy 2x
@delfaz potrebujem Ollie za koľko predávate
@erika25 Dobrý večer, my už sme nazbierali všetko, pre Vás by sme mali len Turbo, ale už len predávame 1ks za 0,50 eur + poštovné.
Dobrý deň, predáme 1 ks za 0,50 eur:
Turbo
Nohorse
Clam
Billy
Tuffy
@rainbow1313 riadny biznis...v lidli majú lacnejšie
@alla24 ahoj vymenīš boo za winker?dakujem.☺
Mame uz aj MR.Squid ak niekto by chcel
Ahojte máme navyše zabalený kufrík,nakoľko u nás neboli tak som poverila kamarátky a jeden máme stále navyše 🙂 Môžme doniesť do Košíc po dohode 😀 😀
Píšte správu
Komu sa zda 0,60 centov vela, nech kupuje figurky do nekonecna v lidli a nechodi na tuto diskusiu. Ako vy si predstavujete ze predavajuci bude denne mrhat cas vypisovanim s kupujucim, balenim figurok, chodenim na postu, odstatim si tam dlhej rady, pripadne osobnym stretnutim a to vsetko zadarmo??? Ved ti ludia museli poctivo zbierat !!! Sa zobudte trosku a uvedomte si ze 0,60 centov je minimalna suma o ktoru este vy budete zjednavat? Ved to je smiesne.
Košice, zbierameee 🙂 môžme dať stretko ako pri minulej serii a navzájom si povymieňať.
Tak krásne to išlo a menili sme aj keď niekomu chýbalo ale nemal takého ako potrebujeme 🙂 hlavne že deti majú radosť a tak by to malo byť 🙂
😝
Kocky posuvame vsetky tieto co nam ostali aj zo starej kolekcie
@alla24 ahoj mame le oscara na vymneu, ostatných by som dokupila? dalo by sa
Ahojte,
Potrebujeme uz len styroch - najradsej vymenim alebo kupim od jednej maminky, nech je to pod jednym postovnym. Resp. Min. 2-3 ks.
A mame na vymenu - tie na druhej foto 🙂
Foto v dalsej sprave 🙂
@eliska07 ahoj ja by som 8 kupila ak by sa dalo 🙂
@petuska0206 myslis 8 ks?
Ak ano, tak mi napis ktorych - cena je 0,35 € za kus + posta obycajne 0,60 alebo doporucene 1,20 €.
@eliska07 dobry, mame Calm, Turbo, Baloon a potrebujeme Beany a Fuzzle , robim v papiernictve mozem ich tam dnes doniest, ak by sa dalo 🙂 dakujem
@eliska07 okrem zeleneho a oranzoveho s jednym okom vsetkych 🙂 mr squid, chupaki

Už mi chýba iba Mr. Squid. Na výmenu mám turbo 2x, oscar, nohorse, kha a fuzzle