Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Potrebujem Beany, mám Lobby, Drup, Tuffy, Billy
mám na výmenu OSCAR, TUFFY a OLLIE
Potrebujeme Winker a Balloon. Na vymenu mame: drup, russl 2x, beany 2x, oscar, roxx 2x a
kha
@alenie3 ahoj Tuffy-ho a Ollie-ho mám na výmenu. vymenila by som za Cragy-ho a Nohorse
vymena v Nitre : Klokocina, Cerman
potrebujeme:
BEANY
BOO
DRUP
TOODALOU
na vymenu mame:
OSCAR
FUZZLE
OLLIE
NOHORSE
KE nikto nemení?
@kristinkahugo menime v skupine kosice
Možte ma tam pridať?
@kristinkahugo je to verejna skupina
Mam na vymenu lobby, hi, ollie 2x, clam. Potrebujem Winker, Roxx, Cragy, Chukapi, Russl, Kha, Sweety.
MAME : TUFFY, NOHORSE, ROXX, FUZZLE, 2xCRAGY, WINKER,TOODALOU, KHA, OSCAR
POTREBUJEME : LOBBY, BOO, BILLY, MR.SQUID, TURBO, CHUPAKI, RUSSLE
Výmena poštou alebo osobne dakujem 🙂
Nemate niekto ponuknut za rozumnu cenu kufrik z 1 serie bez stikeez?
Chýbajú nám: Beany, Goupy, Drup, Cragy, Ollie a Balloon. Máme na výmenu: Oscar 2x, Sweety, Hi, Lobby, Tuffy 2x, Turbo 2x, Horse 2x, Chukapi, Roxx, Mr. Squid.
@nanuska123 drupp a ballon mamm
@lenulik0000 a treba nejaké???
Ahojte,aj my zbierame stikeez.my mame na vymenu balloon,winker a turbo.a potrebovali by sme do ponorky este hi,boo,clam,fuzzle,cragy a chukapi.ak niekto ma potesilo by nas.najlepsie okres PD.
máme na výmenu: Chukapi, 3 x Oscar, 2 x Toodalou, Goupy, Winker, 2 x Fuzzle. Potrebujeme Nohorse, Boo, Roxx, Ballon, Drup, Hi, Turbo a Mr. Squid.
@nanuska123. Nohorse
@lenulik0000 oki dohodneme sa dajak?
@nanuska123 píšem ip
DD, potrebujeme: CLAM, RUSSL, TOODALOU. Mame na vymenu: NOHORSE, LOBBY, OLLIE, 3x OSCAR, MR.SQUID, CHUCAPI, KHA. Najlepsie vsetkych naraz. Dakujem
Hladam prazdny kufrik z prvej serie za rozumnu cenu
Máme 2x Boo a 1x Hi, potrebujeme Nohorse a Sweetie
Ahojte chceli by sme vymenit stikeez, potrebujeme ROXX a KHA. Na vymenu ponukame stikeez na fotke. Najlepsie obidva. Foto v druhom prispevku

@snurky dobry,mam zaujem o cragy 🙂