Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Ahojte viem ze to sem nepatrí ale potrebujeme pomoc boli sme v námestove kde sa konala sútaž o kresbu mimoňou a ide o to ze kto bude mat na fotke najviac lajkov ten vyhra a malá by sa výhre urcite potešila tak ak možem poprosiť od vás lajknite tuto fotku Saška sa velmi poteši .. Všetkým velmi pekne dakujem emoticon Tu je odkaz na fotku - https://m.facebook.com/PlazNamestovo/photos/a.5...
@zuzanka99 ahoj...mám fuzzle...potrebovala by som ballon...vymeníme si? pošli adresu do IP
Mam navyse na prvej foto
A zhanam tie nepreskrtnute 🙂
@michelle34 Tesim sa.
Ahojte...mam: Goupy-Nohorse-Winkler,potrebovala by som: Sweeey,lobby,clam,tuffy,Billy,turbo,drup,roxx,cragy,chukapi,ballon,russl....dakujeeem...najlepsie by bola vymena vsetkych troch odo mna....😏
Ahojte potrebujem beany, clam, mr.squid, toodalou
Na výmenu mám Sweety, Billy, turbo, chukap,, balloon
@szisziporka presne toto by sme potrebovali.mozme vymenit.
Moja predošlá ponuka už neplatí...všetky Stikeez sú predané. Ďakujem.
@llem poslala som IP😏
Ahojte , kúpim :Boo, Fuzzle, Drup, MrSquid, Nohorse. Prosim o zaslanie ponuky do IP. Uprednostňujem kúpu všetkých naraz, dakujem.
@janesa1984 prosim si 🙂
@l_e_n_o_c_k_a posli do IP adresu 😉
Ahoj, potrebovala by som HI, BILLY, FUZZLE, MR.SQUID, BALLOON.
Na výmenu ponúkam DRUP, LOBBY, NOHORSE, OLLIE,
My máme na výmenu :winker,,hi,kha, tuffy, clam,toodalou,nohorse, drup a potrebujeme: sweety,boo, turbo, russl
Na vymenu mame: CRAGY, TUFFY, KHA, 2X NOHORSE, OSCAR, TOODALOU a ak sa mi jedna pani neozve, tak budem mat aj: CRAGY, MR. SQUID, RUSSL, BILLY, WINKER, SWEETY - to budem vediet vecer.
Potrebujeme: 2x BEANY, 2 x BOO, 2x CLAM, TURBO, 2 x FUZZLE, OLLIE, DRUP, ROXX.

Potrebujem a zháňam posledné príšery: Beany, Clam, Fuzzle, Drup, Roxx...
Na oplátku ponúkam príšery, ktoré mám navyše: Balloon, Cragy, Ollie, Sweety, Billy, Mr. Squid, Nohorse... 😅