Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@janka147 z prvej mam už len bunny , ale nie na vymenu, mozem poslat za postovne, mame už vsetkych aj z prvej aj druhej serie
Dakujem ak nezozeniem vsetkych naraz tak sa ozvem
@malinovka333 este sa chcem opytat kufrik nahodou nemate navyse z 1 serie.dakujem
@janka147 nemam ani som nemala pre nas, teraz mame len vrecko
Vdaka
@nanuska123 pravdaze. Napis mi do IP adresu 😊
@rainbow1313 prepáč, ale v lidli ich predávajú za 0,49 -€ za kus a bez poštovného 😎
@zuzanka99 napisem
ahojte ma niekto na výmenu potrebujeme 8 a 20?
@lenulik0000 potrebujem uz len Beany
kúpime min.10 ks alebo viac za normálnu cenu 😉 nehrané,alebo neotvorené jedno akého mena 😀 my nakupujeme málo a máme vo vrecúšku len dve potvorky,poprosím IP
aktualizujem: na vymenu mame 2x Ollie, Clam, Lobby a zhaname Russl, Cragy, Roxx, Sweety, Mr. Squid,
@janka147 ja mám z prvej série okrem ely tie zvyšné tri. čo máme na výmenu? náhodou z tejto druhej série hi, lobby, beanny, winker a drup? tieto nám chýbajú.
ahojte, potrebujeme ešte hi , lobby, beanny, winker a drup, čo najviac od jedného ak sa dá, máme viac na výmenu.
@rainbow1313 zaujem o cisla 7,8,9,10,13,15,16,21,22,23 mate este zaujem.
@michaela8561 z tych co potrebujete mam navyse len hi.
@vodnik25 Dobry den, potrebujeme Cragyho, o co mate zaujem Vy?
@acer11 Dobry den, mam na predaj viac kusov, ak mate zaujem. Kus po 0,40e
@petuska0206 mame pre vas russl a kha a potrebovali by sme winker a balloon (na Vasom obr. 3 a 4). Vymenime? Vdaka
@littledevil aj my potrebujeme Cragyho. Treba citat pozornejsie 🙂
Da sa este niekde zohnat album ponorka na stikeez?
@littledevil zdravim, mate aj Beany?
@mima06 ahoj mozme 🙂 napis ip..
ahojte...potrebujeme Hi, Billy a Winker...na výmenu máme Lobby,bo,.oscar,goupy,cragy,a mr.squid

@malinovka333 nemate na vymenu z 1 serie kittie,ely,bunny,snaky?dakujem