Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@mathias2604 ahoj v trnave v lidli pri vodarni som ho dnes videl maju ich tam dost
na vymenu ponukam:2x turbo,4x russl,2 xoscar,2x mr.squid,1x boo,hi,kha,goupy,baloon,toodalou,ollie.
chyba nam:sweety,beany,winker
@aaadulienka ahoj chcem od teba toho zlteho 2 s prava a mam pre teba boo aj turbo
@majka4309 ok....dohodnute.....napis mi adresu do IP.....dakujem
Mám na výmenu: Oscar, Fuzzle 2x, Drup 3x, Ollie, Chukapi 2x, Ballon, Russl, Nohorse, Toodalou. Vymením za: Hi, Beany, Clam, Billy, Roxx, Gragy, Mr. Squid a Kha.
@jaromax Dobrý prosím, prosím neboli by ste ochotný nám jeden ten Album kúpiť... Ja by som si po neho prišla...Dnes som ho zhánala asi v 8 Lídloch a nemaju nikde...
Pribalím čokoládu?? Prípadne aký stikizovia Vám chýbajú?:..
Napísťe prosím či by ste bol ochotný...: 😅
Značka: Čo neurobí Matka pre dieťa.. 😀
@mirkazbirka ahoj my potrebujeme Fuzzle a goupy, mame na vymenu 2x mr. souid, 2x toodalou, 2x chukapi, kha, lobby, roxx, rusel.vieme vymenit?
@gloria78 ahoj poslem ip...
@gloria78 ahoj mam chukapi.....brala by som za lobby
Ahojte, nemá niekto na predaj stikeez Oscar,Sweety,Fuzzle, Russl, Balloon. Len spolu. Ďakujem
@jaromax jejda, ale ja som z Bratislavy. A tu ich nikde nemaju. Ak by som Vam poslala peniaze, kupili by ste mi ho a poslali prosim?
Potrebujem Balloon, Kha a Ollie. Na výmenu ponúkam Sweete, Fuzzle, Billy, Tuffy, Goupy, Hi.
Najlepšie všetky tri.
ahojte....máme na výmenu lobby a boo....potrebujeme ...hi,roxx,russl,billy,drup,tuffy,toodalou,beany,fuzzle,chukapi,ollie,winker,,goupy
@rainbow1313
Dobry den, mam zaujem o figurky stikeez c. 1, 10, 13, 15.
Prosim o informacie ohladom platby.
Dakujem!
@mamickasovicka dobry den, mame pre vas chukapi a cragy, my by sme potrebovali hi, goupy, billy popripade by som si toho tretieho odkupila. Poprosim o info ci je to aktualne

Baby, potrebujem: Oscar, Beany, Goupy, Turbo, Nohorse. Na vymenu mam: Boo, Tuffy, Billy 3x, Ollie, Balloon, Russl.